Thebabyy Premsesannesi355 hamileyken almıştım hamileliğimde çok kullandım ama emzirmek için kullanamadım
balyanakannesi2 Premsesannesi355 Emzirmek dışında her şeyde kullandım 😁 özellikle tummy time zamanında işime yarıyordu
Leylaa_ Premsesannesi355 Ben kullanıyorum annem yapmıştı ilk doğduğu günden beri kullanıyorum çok rahat oluyor kızım 4 aylık oda seviyor onda emmeyi başka türlü rahat etmiyor tavsiye ederim
theAna Premsesannesi355 ilk üç ay kullandım sonrası ihtiyaç duymadım. Karnınızın üstüne geçiriyorsunuz bebeğe alttan destek oluyor.
ezgmsl Kızım 3 ay 13 günlük doğduğu günden beri emzirme yastığıyla emziriyorum ve gittiğim her yere taşıyorum iyi ki almışım dediğim şeylerden biri. Belime geçiriyorum bebişi üzerine yatırıyorum kollar serbest :)
Premsesannesi355 ezgmsl bende emziriyorum bizde iki ayligiz ama hiç kullanmadım bele gecirildigini duydum ama bende kilo var biraz etkiler mi acaba
Momster Ay bende çok kullandım hep onunla emzirdim bebek ağırlaştıkça en iyisi emzirme yastığı oluyor. Canım yastığım bi bulayımda yarın çıkarayım ortaya 😅
Premsesannesi355 Momster ya almayı düşündüm de inşallah kullanislidir diyodum alıp kenarda durmasını istemiyorum önden bı arastirmak istedim🥰 bele gecirerek mi kullaniyosunuz sizde
Momster Premsesannesi355 ben önden geçiriyorum şey düşün C şekli açık kısmı arkamda yuvarlak kısmı önümde kalıyor. En kötü kullanamazsan ilerde bebeğini oturturken kullanırsın. Bebeği koyarsın ortasına oh mis gibi destek oturma antrenmanlarını onda yapar
ezgmsl Premsesannesi355 valla kafasına kolunu koyanlarda var ama ben direk yastığın üzerinde emziriyorum 2 kolumda serbest hatta şu an o emiyor bende buralarda takılıyorum işte 😄
theAna Premsesannesi355 alacaksanız içi dolgun olanlardan almanızı tavsiye ederim ilerde bebeği oturturken destek olarak iyi oluyor. 🌸
elmalikurabiye Premsesannesi355 gezmelere tatile heryere. kolum kopuuordu o yokken. agirlastikca daha da zorlasiyor. hem de kizimi yuzustu vs koyacakken kullandim ben cok faydalandim 🤭