Swmkva Dogaipek Benim bebeğim almamıştı bir kaç ay daha eski emziklere devam ettim sonra bir gece yanlışlıkla vermiştim ve tutmuş ,normalde istemiyordu.
Dogaipek Swmkva gece vermeyı de denıyorum uyurkende gerı cıkarıyor acaba 1 ay falan daha beklesemmı 0 6 ay emzık dişine zarar verırmı
Dogaipek Kagansmother yaaa bıttımı ben 0 6 ay kullanmaya devam edıyorum ama 6 18 ay acaba cok mu buyuk gelıo mıgdesımı bulanıyorkı
lazannesi Dogaipek 16 aylık oğlum hâlâ uykuya dalarken iki dakika filan avent 0-6 ay emzigini kullanıyor başka hiç bir markayi yada aynı markanın ayına Uygun olanını kabul etmedi
Dogaipek lazannesi baska marka denesemmı dıye dusundum ben de acaba damaklıyı alır mı dıye dusundum ama bılemıyorum
Ozgeruya Dogaipek benim kizimda almadi kac cesit aldim gene almadi en son baby plusun aldım onu aldı şükür aventle aynı hemen hemen ucu
Dogaipek Rehoo ıste ben de onu bılmıyorum kı normal de ayına uygun kullanmak gerekıyor dıyorlar ama bende o yuxden tedırgınım. evet alıpta bosa gıtmesıde kotu oluyor avent pahalı zaten
Gly_87 Dogaipek suan cok tedirgin oldum,benim kizimda 7 ay 5 gunluk, avent ultra air 6-18 ay emzigi az once kutudan cikardm kaynattm fln sabaha hazir edim diye,insallah sıkıntısız kabul eder ya 🥺🥺🥺
Tuba Dogaipek Almanya da ki uzmanlar hiç büyük boya geçilmemesi taraftarı🤷🏼♀️ Büyük boyların meme kısmı da büyük oluyor ve damak yapısını bozabileceğini söylüyorlar o yüzden hep mümkün oldukça küçük boyda kalınmasından yanalar.
Dorukcugummm Tuba ciddi misinizz😯 bize de hep tersini söylediler büyük boya gecilmezse damak yapisini bozar diye🤷♀️
Dogaipek Tuba yaa valla bende tam tersını duydum ayına gore kullanmassan diş yapısı bozulur falan dıye duydum ay oyleyse 0 6 ay devam ederız daha ıyı yanı en azından onu tutuyor emzıksız de uyumuyor zaten
Ozgeruya Dogaipek aventin 6-18 ayı biraz daha büyük sanki bana öyle geldi istersen bi dene baby plusı
Pembepanterr Dogaipek ben 9 aylıkken geçmiştim atıyordu büyük geldiği için uykusunda alıstırdım attı attı sonra tuttu
Dorukcugummm Dogaipek beennn🙋🏻♀️oglum 1 yasinda ben de avent ultra air kullandim.Ne baska markayi ne de buyuk boyunu kabul etti o kadar para verdiğimle kaldım🤷♀️Allahtan sadece yatarken kullanıyoruz😊
Dogaipek Dorukcugummm 0 6 ay mı kullanıyorsunuz sız de hala yanı 🙂 dişlerı cıktımı bı bozukluk falan var mı bıdey farkettımı 6 18 e gecmeyınce
Tuba Dorukcugummm bilmiyorum bana mantıklı geldi küçük boyda kalma mevzusu sonuçta anne memesi de aya göre büyümüyor demişti doktor🥲 ben büyük oğlum da o hatayı yaptım ve ayına göre büyük emzik verdim hep ve gerçekten damak yapısı bozuldu doktor da bana biraz kızdıydı niye dinlemedin beni diye
Dogaipek Tuba ay ciddimisiniz bende ilk kez duyuyorum kucuk emzık kullanması gerektıgını ama mantıken dedıgınız dogru anne gogsunun ucu emdıkce buyuyor bıraz ama ne kadar buyuyebılır kı yanı 6 18 ay emzık kadae olamaz 😊
Dorukcugummm Tuba ay o zaman biraz rahatladım valla🙊zaten yakın zamanda bıraktırmayı düşünüyorum😊teşekkür ederim🙋🏻♀️
Ozgeruya Dogaipek rica ederim ben tutturana kadar avent 6-18 ay wee baby ne bulduyaam aldim hic birini tutmadi en sonunda tuttu baby plusi