2lokummannesiii BenMathilda canım bundan önce böyle bir şey yaşamadım ben bunu anlamıyorum. Yani evet alerjik ama ben alerjik besinleri çoktan beri veriyorum. Yazın yoktu böyle bir şey. Geçen sene baharda nezle olmuştu. Doktor solunum alerjisi başlamış olabilir dedi. Saman alerjisi varmış bu aylarda nette öyle yazıyor. Kasım sonuna kadar sürüyormuş. Ve eşimi ikna edemiyorum çocuk mutlu oynuyor diye ona göre bir sorun yok. Ama gel gör ki bazen tıkanık nefes alması sinirime dokunuyor. Bak gece tıkanmıyor mesela başı dik yatıyor etkilemiyor. Gündüz ev sıcak diye mi nedir anlamadım. Ama artık kıstım kombiyi üşüse de terlemesin diye. Her gün nerdeyse temizliyorum evi ben de. Ve havalandırıyorum saatlerce. Akşam tartıştım tek burun tıkanık diye doktor da bir şey yapmayacak diyor haklı da olsa götürmek istiyorum. Onu da geçtim ama öksürük hapşırık bir şey yok hafif tıkanıklık var. Doktorla iletişimdeyim zaten alerji damlası da veriyorum. Egzaması falan bitse cildi kuru olduğu için kaşıyor mesela. Size de çok geçmiş olsun alerji çok zor yıprandım yani bu süreçte. Umarım bir daha bironşitleri tekrarlamaz. Odasında yün bir şalımla örtüyordum gece belli saatten sonra o geldi aklıma akşam kaldırdım umarım ondandır.
BenMathilda 2lokummannesiii yani suan havalar cok bozuk. Ister istemez alerjik nezle olunuyor. Sanırım tek çare oturup havaların duzelmesini beklemek veya köyümüze dönmek :/
2lokummannesiii BenMathilda Sinirlerim bozuluyor inanır mısın? Tıkalı tıkalı nefes alması beni geriyor çünkü rahatsız oluyor biliyorum. Biri olmasın yanımda burnuna sprey bile sıkamıyorum. O kadar inat ki belki bu kadar çekmeyecek ama ne yapsam da geçmiyor. Havaların düzelmesini bekleyeceğim sanırım. Köye gitsem de aynı ki😓😓 Akşam ağladım mesela Allah başka dert vermesin ama sürekli burnunun tıkanması hadi şuan hasta değil. Bundan öncekiler uzun sürdü orda da burnu tıkanıktı. Alerjik çocuk çok zor umarım en azından 3 yaşında tamamen geçmiş olur n
BenMathilda 2lokummannesiii ben de aynı psikolojim bozuldu, hırıltıli nefes, öksürük sesleri duymaktan. İşin sonunda biz psikolojimizi bozdugumuzla kalacak, bebişler iyilesmis olacak.. Beslenmesini uykusunu bolmeyen bir tıkanıklık ise cok da oralı olmamak gerek
BenMathilda 2lokummannesiii ben de aynı psikolojim bozuldu, hırıltıli nefes, öksürük sesleri duymaktan. İşin sonunda biz psikolojimizi bozdugumuzla kalacak, bebişler iyilesmis olacak.. Beslenmesini uykusunu bolmeyen bir tıkanıklık ise cok da oralı olmamak gerek
2lokummannesiii BenMathilda Akşam damlayı verdim öyle uyudu. Bak şimdi uyutuyorum bir de emzik belası var emdiği için tıkanıyor. Bugün götürcem doktora. Bakalım bu gittiklerimizden farklı bir doktor umarım anlar ve verdikleri iyi gelir. Yemek yerken tıkalı insandan çıkan ses beni delirtiyor. İnan ona üzülüyorum düzgün nefes alamıyor diye.