2lokummannesiii Farkli bir besin, maruz kaldığı bir şey olmalı.
Bak biz o yazismamizdan sonra benim yenidogan da bronsiolit oldu ve hastanede yatış yaptık. Eve geldiğimizde tum odayi degistirdim. Normalde iki bebegim de yatak odasinda iki ayri beşikte yatıyorlardi. Oturma odasini bozdum. Tum perdeleri söktüm. Haliyi kaldırdım. Bir kanepe, bir beşik kaldi odada. Toz yapacak hicbisey yok. 2 günde bir temizliyorum. Temizlik esnasında ikisi de odada olmuyor.
Boylelikle büyük oğlumun da burun akıntısı durmuş oldu. Ona da iyi geldi bu az eşya işi.
Cunku havada kesinlikle farklı bir alerjik durum var. Bebeklerimizi fena etkiliyor. Bulundukları ortami genişletip ferahlatmak onemli. Bu arada odayi da sürekli havalandiriyorum soguk bile olsa. Terletmedikten sonra soğuk alerjik bebeklere cok iyi geliyor.
Yani yediği ictigini takip etmek de lazim.mesela su aralar benimki mandalina yiyor, nokta noktoa kabariyir hemen vucudu. Bu yedikleri de tıkıyor olabilir onlari. Alerji solunum tepkimeli de olabiliyor. Su hastalıkları gecsin ben de soluğu alerji doktorunda alacağım. Boyle inatçı hastalik ben de hic görmemiştim. Allah şifasını versin