Cerenyazici Merhaba hanımlar bebeğim 45 günlük ve son bir haftadır elini emmeye başladı emzigi bile çıkarıyor uykudan uyanınca direk ellerine yapışıyor çıldırmak üzereyim elleri buz gibi resmen ne yapmalıyım.
Purpura26 Cerenyazici Önce ellerini emicek sonra eline aldığı şeyleri ağzına sokcak daha sonra yemek yemeyi,çatal kaşık tutmayı öğrencek. Yani bu da boyunun uzaması,kilo alması gibi doğal bir büyüme süreci. Engellemeyin o yüzden
TheBaby Cerenyazici Bişey olmaz elleri buz gibide olsa. Çıldıracak ne var anlayamadım. Ellerini keşfediyor. Engellemeyin gelişimini geriletirsiniz. Herşeyi erken olması güzel
Tombikdonerartikcokpahali Niye çıldırıyorsunuz bu gayet güzel birşey ellerini taniyor Benim bebegim de aynı şekilde elleri hep ağzında elleri soğuk olsa da bağrı ve sırtı sicaksa sorun yoktur
Cerenyazici Tombikdonerartikcokpahali elleri buz gibi oluyor midesi bulanıyor kusuyor. Korkuyorum bişey olacak diye
Tombikdonerartikcokpahali Cerenyazici Elleri buz gibi olur zaten 😊 Kusması da çok süt içtiginden olabilir mi Kusmuğunun rengi nasıl
MeryeminAnnsi Cerenyazici her bebek elini yiyo gelisimsel bisey neden bisi olsub? Elleri ayaklari soguk olur bebeklern kafasina sirtina gogsune bak
Melikeeeecansuu Cerenyazici malesef bende sureklı elını agzından çıkartıyordum. Ama sonradan tekrar alıyordu daha sonra diş etleri kaşınıyor. Dişi çıkıyor oglum 5aylık elı agzından çıkmıyor sakız gıbı çigniyor parmagını diş etleri şiş hep.
Mom627272 o ellerini yiyorsa sende onu yee şimdi bal olmuş şeker olmuş 😍 yavrum geldi aklıma hemen gidip öpüp seveyim 😊😁
Evcilkaktus Cerenyazici ben kaç aydır bunu yaşıyorum dediğin gibi elleri buz gibi hep emmekten elini. En kötü yanı heryeri elleyip ağzına sürme ihtimali. Dikkat etmek lazım. Yapacak birşey de yok sanırım bu konuda
Buss35 Cerenyazici Niye çıldıracaksınız ki bu durum aylarca devam edecek. Memenin yanına parmağını bile sokup ikisini birden emmeye çalışıyor😄 ellerini keşfediyor. Sonra ellerini kullanmayı öğrenecek. Engellemeyin gayet doğal ve tatlı bir süreç.
Cerenyazici Buss35 parmağı incelir diyenler yüzünden panik oldum resmen şuan emiyor ellerini bıraktım kendi haline😂
1kucukpoytakal Cerenyazici elleri ve ayakları bir süre soğuk olucak bu üşüdüğü anlamına gelmez ensesinden veya sırtından kontrol edebilirsiniz üşüdüğünü veya üşümediğini🙏🏻
Bsrkk Cerenyazici sizin karnınızda başlıyor ellerini emmeye, kendini rahatlatıyor ellerini keşfediyor zamanla endişelenmeyin. Bir miktar öyle devam edecek hatta 😃
Tombikdonerartikcokpahali Cerenyazici kesik kesik kusmasi bebeginize sütün yaradığını gösteren belirti. Normal süt rengi kusmasıda fazlalık kusmasıdir 😊 telaş yapmayın