Egeymen https://www.hizliresim.com/q9rf4aj Eller hep ağızda, salya zaten su oldu akıyo hiç durmadan, parmağımı tutup ağzına götürmeye çalışıyor sürekli, kafada 37 derece yanaklara 36,4 sıcaklığı, burnu da doluyo sürekli sizce diş mi dişse ne zaman patlar?
Gulsen4224 Egeymen vallaha öyle çiçeğim sıkıntısını biz de çekiyoruz minikler napsın nasıl dayansın yavrucuklar 🤭aynı benim kızında beyaz beyaz ama. Ne zaman gelirse artık
Egeymen Nunuu 3 ay 10 günlük kız bebek, doktor diş yerleri kabarmış dedi ama dünden beri ekstra huzursuz dediğim gibi kafada ateş var dişten mi bilemedim ama sanki beyaz gibi
Egeymen Gulsen4224 ah valla aynen öyle Bi acelemiz yok istediği zaman çıksın ama keşke eziyetsiz çıksa kıyamam çok zorlanıyorlar 🤦 inci gibi dizisin inşallah acısız sızısız
Girlpower Egeymen ara ara zor zamanlarımız oldu ama geçici süreçler diş ile ilgisi yok diş huysuzluğu 3 gün sürer demişti doktor
Gulsen4224 Gamzeguly evet çok zorluyor ya hep ağlamalar huzursuzluk rabbim kolaylık versin bi gaz birde diş mahvediyor 🤭
Egeymen incidenizzz e malum kaybımızdan sonra Bi müddet çalıştım falan toparlayamadım foruma girip daha da üzülmek istemedim açıkcası, sonra işte minik mucizem, şifam geldi çok şükür onunla yeniden döndük sahalara ☺️
Egeymen elif5151 aynen burnunu günde 3 kere temizliyorum yine doluyo ama ateş sadece kafasında olunca doktor da kabarmış diyince acaba dişten mi dedim