252525 252525 eşimin istememsn sebebi de biraz kendini toplasın aklı yetsin diye dsunuyo sağlık problemi olur diye korkuyo Erken diye
Rizeliii 252525 2 hafta once 3 bucuk aylıkken yaptırdım… Ve keşke daha önce yaptırsaydım dedim.. Çünkü ister istemez acıyı anlıyo ve ilk gün hem korkudan hem acıdan aglıyor.. Bardak sistemi ile de 4 5 güne iyileşiyor.. Yaş buyudukce skntı bence bide komple bayılıp yapıyorlar yaş ilerledikçe.. Bence düşünmeden yaptırın derim
zeyzey77 252525 3 aylıkken dikişli yaptırdım hemde Prematüre bebeğim. doğması gereken tarihe göre 20 günlüktü 🥰🥰
Yasemin38 252525 3.5 aylıkken yaptırdım canım. Küçükken yaptırmak daha iyi oluyor iyileşmeside kısa sürüyor
zeyzey77 252525 Kan alıyolar mı derken ? Anestezi için mi ? Genel anestezi vermiyorlar lokal anestezi oluyor
Omerkaan 1 hafta önce 80 günlükken yaptırdık. Ne kadar erken yapılırsa okadar iyi oluyormuş bebekken ağrı eşiği yüksek ve iyileşmesi hızlı oluyormuş. Sadece lokal anestezi yaparken ağladı sonrasında ilk çişinde bile ağlamadı çok iyi geçti ağrı kesici bile kullanmaya gerek kalmadı. Estetik dikişli oldu. Yani bence beklemeden yaptırın.
Neseli5 252525 mutlaka yaptırın daha fazla düşünmeyin sonra rahat edeceksiniz hem siz. Hem çocuk, 81 günlük iken oldu 5 güne iyileşti maşallah skıntı olmadı, bezin içinde daha rahat oluyor bebek de hareketli değilken yaptırmak lazım iyileşmesi zorlaşır,
Yorgunannee_dd 252525 49 günlükken yaptırdım bugün 6 gün oldu yapılalı hiç hissetmedik ne ağladı ne huzursuz oldu anlamadan geçti gitti. Bence bebekken yapılması daha doğru biraz daha beklerseniz hareketlenince daha zor oluyor diyorlar
Parsannesi 252525 1 yaşını 1 hafta geçmişti olduğunda daha erken yapacaktık ama oğlum pandemi başında doğdu sonra bazı sebeplerden yaptıramadık aman süründü aman emekledi derken tam yürüme dönemine denk geldi ama bebek bisikletinde gezdire gezdire kolay atlattık şükür bence ne kadar erken okadar iyi 😊
Yigit_eminim zeyzey77 Ayazinannesi10 Parsannesi peki arkadaşlar şişlik oldu mu bebeklerinizde bizde 4 aylıkken olduk şimdi 5 aylim tam 1 ay oldu ama pipisinin alt kısmında mercimek büyüklüğünde şişlik var herkes geçer dedi ama hala geçmedi
Ayazinannesi10 252525 6 aylıktı çok kolay geçti keşke daha önce yaptirsaymisim şuan 10 aylık hiç yerinde durmuyor bu dönemde yaptirdigimi düşünemiyorum bile 😅
Ayazinannesi10 Yigit_eminim oldu geçer tabiki zamanla zaten geçmezse tekrar kontorle gidersiniz düzelmesi 1 1.5 ay i bulur demişti doktor öyle.de oldu
Parsannesi Yigit_eminim valla 6 ayı geçti olalı ilk başta ben de şişlik sandım orayı ama dikiş iziymiş sanırım ya pipi büyüdükçe şekil alan bir şeymiş o öyle dedi doktor bize