Kbrmrc Kızlar kardeşim 25 haftalık hamile erken doğum riski var ve bu haftada rahim ağzı uzunluğu 18 mm çıkmış doktorda daha önceden progestan vermişti zaten vajinadan alıyordu progestanı buna bu şekilde devam etmesini sölemiş günde 1 kere senin yapısal demiş sürekli yatmana falan gerek yok demiş size sorum şu rahim ağzı uzamayıp daha da kısalırsa erken doğum olma olasılığı artar mı ne yapması nasıl bir yol izlemesi gerekir bu durumu yaşayanlar var mı dr da gayet rahat davranmış ama kardeşim hiç rahat değil ve bu durumdan korkuyo ağlıyor
Seymacr Kbrmrc benimki de sınırdaydı doktorum da gayet rahattı üstüne köpeğim vardı dışarıda resmen sürüklüyordu beni Allaha şükür vaktinde doğum oldu ve sezeryan oldu üstelik. Kendisini korusun ilacını kullansın Allah nefes verdiyse yavruya hiç bir şey olmaz inşallah, sağlıkla kucağına alsın 🙏🏻
Cheddar Kbrmrc kesinlikle yatması gerekiyo neden öyle söylemiş ki doktor 🙄benimde rahim ağzı kısalığım vardı suyum gittikçe fazlalaştı ve sonuç 34e kadar zor dayandım. Bol bol yatıp su içip progestanı düzenli kullanması lazım. Zamanında gelsin inşallah
Mom544154 Kbrmrc benim 30. Haftada rahim ağzı kısalığım başladı. Hastanede yattım bi süre 35. Haftada doğumum başladı. Kendi yormaması gerekli. Ben dikkat etmediğim için erken doğurdum
Kbrmrc Kelebek1407 eşi de başka dr a götürmüyomuş iyice kafan karışır diye ay ne alaka dedim ya kardeşim başka şehirde yaşıuor sen gel ben götürürüm dedim
Kbrmrc Seymacr ay amin canım inşallah ya dua edin bolca sürekli yatmamışsın anladığım kadarıyla kardeşimede dr rahat ol sürekli yatmanı gerektirecek bi durum değil demiş ama 1 ay önce gittiğinde rahim ağzı 26 mm şimdi 18 mm gittikçe kısalıyo uzamıyo diyo korkuyo ağlıyo
Kelebek1407 Kbrmrc aa aa ne alakası varmış belki o doktor bu Dr dan daha bilgili ve yardımı dokunacak yani nerden bilebilirler.
Seymacr Kbrmrc benimki de 23 mm idi kısalıyor ama korkma dedi doktor, hep koşturma halindeydim, dinlensin, ilaçlarını kullansın, kendini yormasın ve üzmesin. Biraz tevekkül etmek gerekiyor. Allah korktuğuna uğratmasın içini ferah tutsun 🤗
Kbrmrc Seymacr amin canım bende senin dediğin gibi diyorum bol bol dua et tevekkül et eğer bu dünyada yiyicek ekmeği varsa bi şekilde onu Rabbim dünyaya getirir diye
Eda14 Kbrmrc ben tip fakültesi ne gittim her hafta rahim agizm kisaydi 1hafta yuksek cikiyodu 1hafta kisa sonra22 .haftmda 18mm dusmus dikis atildi rahmimd 37.haftama kadar dikisli kaldim 37.haftamda aldialr ve surekli de yatmadim sadece egilmedim okadar her isimi de yaptim baksa bi doktora gidin bencr bir kac kiside bakssin