Arkadaslar merhaba.. gebeligimin 34.haftasinda makatimda siddetli agrilar basladi,hemen kadin dogum doktoruma gittik, o da genel cerraha yonlendirdi normal doguma engel olur mu diye neyse genel cerrah gordu ve dunyam basima yikildi makatimdaki polipmis,acilen alinip biyopsiye gonderilmesi lazimmis.. tabi hamilelikten oturu hic bir sey yapilamadi.. cok zor bir normal dogum yasadim ve ne yazikki dogumda 4.evre tramboze kangren hemoroidte olustu.. dogum yapali 95 gun oluyo hala birhemoroid memesi disarida.. dogumda atilan dikisler,kuyruk sokumu agrisi hemoroid ve polip derken gercekten cok cok zor ve agrili gunler yasadim ve yasiyorum hala dik oturamiyorum..
velhasil dun yine makatimda siddetli agrilar basladi, zaten bebekten dolayi uyayamiyordum bu defa 5 dakika bile uyuyamadm yapmadigim sey kalmadi ama nafile surekli bir ikinma hissi agri yanma kasinti.
sormak istedigim aranizda makatinda polip olan var mi ya da cevresinde olan biri,ameliyat oldu mu kolonoskopi yapildi mi? Ameliyat sonrasi agrilari nasil oldu,pataloji sonucu ne geldi…
asiri derecede stresliyim hem agrilar hem patoloji sonucu ne gelir diye kafayi yiyorum daha bebegim kucucuk.. cok uzgunum.. bir bilgisi olan lutfen yazabilir mi? Okuyanlar bana dua ederse cok cok mutlu olurum..