-Yasminnn_75_ Tekdislicanavarim mağduruz canımızı çektiriyorlar sipariş eden ediyoo edemeyen napsın ben gibi yapıcak yapmaya çalışacak daha doğrusu ahah 😂😂😂 afiyet bal şeker olsun size 🌸
Prensannesiyimm -Yasminnn_75_ Gönlün bol ben gibi demek ki bir de besmele çekince çoğalıyor az birşey yapayım derim çoğalır 😂
-Yasminnn_75_ Prensannesiyimm evet aynen gönlümüz bol allah daha çok versin inşallah fasulye yapayım derim bi paket koyarım az oldu diye sonra komşulara vermek zorunda kalırım 😊🙃
ketcapli_lahmacun Biri lahmacun mu dedi? 😅 Amaaa eksik söylemiş. Ketçaplı olması lazım. Hahaha şaka şaka 😅
Tavsaninanasi İnstagramda gördüm ama denemedim . iki yufkayı hafif suyla üstüste koyup üzerine lahmacun malzemesi koyuyorlardı. Görüntüde bir değişiklik yoktu
-Yasminnn_75_ Tavsaninanasi pratikmiş bakıcam yotubede vardır belki lezzet idede sıkıntı yoksa süper olur
Beray15 -Yasminnn_75_ diyarbakır dayım. Hatta bugün misafrm vardı bende yaptm herkes çok beğendi bzim firinlr kuru yanik yapıyor dediler 😊.keşke benimde el becerim olsaydı