eceunverkanra turunculuanne Ben kesin dayanamam baska bir seyler daha alirim sanirim😌 akulu araba tarzi bi sey almayi dusunuyoruz sever diye belki oyle bi sey bakabiliriz.
Petitom turunculuanne ben scoot and ride almayı düşünüyorum arkadaşımın çocuğunda var o önerdi sürekli kullanıyor bebeği de çok seviyor ama pahalı o yüzden sordum
Yesilimm turunculuanne Merhaba. Doğum günü ne zaman. Benim oğlumunda az kaldı. Bu post banada yararlı olucak🌹
turunculuanne Yesilimm 1 hafta kaldı nerdeyse🙊 ama parti gibi bir şey yapmadığımız için acele etmiyorum hediyeye, iyice düşünelim güzel bir şey bulalım dedik
haziranin25i turunculuanne 4 ay sonra 1 yaş olacak kızıma ne alacağız diye düşünüyorum. Ama babası künye bende küpe alırım diye düşünüyorum ❤️
eceunverkanra Petitom Arkadasiniz bebegi kac aylik acaba? Ben de istiyorum ama haftaya 1 yasinda olacak biner mi sever mi bir de guvenli mi diye cekiniyorum :/
DenizSerap Petitom ben de 1. Yaş doğum gününde alacaktım ama lüzümsuz pahalı geldi. Görsel açıdan çok güzel evet ama globber kadar kullanışlı bulamadım. bu arada ben de scooter almıştım oğluma.
turunculuanne Petitom ilk kez şu an duydum ve baktım çok güzel bir şey gerçekten😍 bunu düşüneceğim ilk seçeneğimi buldum teşekkürler 🥰
Petitom eceunverkanra şu an 2 yaşında bayadır kullanıyor o ben de dedim 1 yaş hediyesi olarak almayı düşünüyorum dedim o da kesin al sever dedi biraz araştırdım özellikle 15. Ay da falan kullanıyorlar yazmışlar benim bebeğim de yürümede ilk adım arabasını sürmeye başladı ata binip iniyor tam bir yaşında seveceğini düşündüm o yüzden
turunculuanne eceunverkanra bebeğiniz erkekse çok güzel bi hediye bence, sevmeyen yoktur. Gerçi kıza da alınır ama erkeklerin daha erken ilgisini çekiyor sanki o tarz şeyler
kaymakliekmekkadayifi turunculuanne ben kunye almak istiyorum cok hoşuma gidiyor. Ama korkuyorum agzini yuzunu acitirmi onunla diye. Kupe almam çünkü kulaklarini deldirmiycem kendi istediğinde deldircem. Eee oyuncak kiyafet bunlari normal zamanda da aliyoruz ve ustelik baskalarindan da hediye gelir. Yani ya kunye yada hesap acip para altin gibi biseyler dusunuyorum gelecegi icin
eceunverkanra Petitom Benim oglum da ilk adim arabasini suruyor hosuna da gidiyor henuz tam yurumuyor ama aklimda olsun dusuneyim ben de 😌 Teşekkür ederim❤️
Petitom DenizSerap şimdi baktım söylediğinize de güzelmiş ben bunun özelikle oturuluyor olmasını sevdim
DenizSerap Petitom Uzun süre kullanımı yok maalesef omun yerine bisiklet aşırım zamanı gelince, oturaklı scooter aldım ben de ve hiç oturak kısmını kullanmadı. Baby hope ye bi bakın derim. ışıklı tekerlekleri var. kask aldım bi tane de ❤️