FNeslihan bioderma atoderm baume krem canım bize çok iyi geldi. Fakat kortizonlu kremi kullanmalısın çünkü çok ilerlediğinde çözüm yolu kortizonlu oluyor maalesef benim bebeğime 2. Ayında atopik dermatit teşhisi konuldu ve her yerinde var çok ağladığım günleri bilirim şuan 8 aylık olacak ve kortizonlu kremin hiç kötü bir etkisi olmadı bizde hala çok kötü olursa sürerim 3 günü geçmeyecek şekilde şimdi çok iyi vücudu çok nadir yediği birşey dokunursa olur. Hiç üzme kendini geçecek merak etme bu bir süreç ama ben sadece vücut kremini değil biodermanın atopik ciltler için olan şampuanı ve vücut yağını kullanıyorum çok çok iyi geldi bize ama zamanla düzelecek öyle 1 2 kullanmakla olmuyor vucudunu hiç kuru bırakma, kese yada lif kullanma vucudunu elinle yıka hep deterjanı toz granül sabunlar oluyor Dalan yada duru markasının var doğal içerikliler onları kullanmalısın süt alerjisine bağlı ise egzaması süt ürünlerini kesip mama kullanıyorsa alerji maması kullanmalısın seni emiyorsa sıkı diyet yaparsan toparlar bebeğin