HatunKisisi Bulutirem biz similac elecare kullanıyoruz ücretsiz alıyoruz sizin de ücretsiz olması gerekmiyor mu
cnn-48 HatunKisisi peki sizinde mi alerjik yani raporu neye gore veriyolar bize hic boyle imkan taninmadi bende onu merak ettim
uyus Bulutirem Benim arkadaşimın ogluna kullandı tatlandıricı şurup alıyomuştu.mama bedava ama dedi her ay şurup aliyoz demisti.doktora sorun isterseniz ..belki sizede onerir şurup
uyus cnn-48 Ablamin kızinada vermiş doktor rapor.EVOLVIA diye bir mama .hem alerjisi olana hemde .olması gerektigi kiloda olmayan bebeklere yazıyomuş.yani kilosu iyi olan alerjisi olmayan bebeklere gelişi güzel yazmiyomuş.
cnn-48 uyus yok bizim kilomuzda hep gerideydi ve hala daha geriden geliyoruz ama bizde böyle yazilmadi
Pelindefnederen uyus alakası yok biz gittik olması gerektiği kilodaydi ve verdi istahimiz var besin alerjisiyiz test yapmadan tanı koydular beş kuruş parada odemedik
Asilinannesi1 Bulutirem neden ücret ödüyorsunuz? Biz ayda 10 kutu alıyoruz ve hiç bir ücret vermiyoruz
cnn-48 Asilinannesi1 bilgimiz yoktu daha anca öğrendim hangi mamayi kullaniyorsunuz acaba sadece alerji oolanlarami oneriliyo bu rapor
Liyamert cnn-48 kilosu çok düşük dediler sağlık ocağında özele götürdüm bi tik aşağıda sadece dediler kilosu raporu karsilamiyor die rapor yazmadilar ve bende sadece 250 tl lik alabildim durumum olmadığı icin. Cok pahali yani
cnn-48 Liyamert Allah Allah bizimde cok dusuktu kilosu ama ona ragmen boyle birsey denmedi devlet ozel farkediyormu bu raporda
Asilinannesi1 Liyamert süt alerjisi olduğu için özel mama kullanıyoruz. Doktorda mama için rapor çıkartıyor o raporla eczanelerden ücretsiz alıyosun canım
cnn-48 Betulnur ama aliyor karsida yeni doğum yaptı biri bebelac kullaniyorz raporlu dedi ve alerji değil ama neye gore aldığını bilmiyorum çünkü muhabbetim yok oyuzden burda bilen var mi diye yazdim
HatunKisisi cnn-48 alerji maması kullanıyoruz biz, bildiğim kadarıyla sadece alerji mamaları raporlu oluyor
cnn-48 Asilinannesi1 anladim ama alerjisi yok biseyi yok bebelac nasıl raporlu veriyorlar karsimizda yeni doğum yaptı biri anlamadim bende
Matruyoska cnn-48 hayır fark etmiyor. Bizim de kilosu düşük olduğu için doktorumuz raporlu mama verdi tabi ücretsiz olmuyor mesela tanesi 15 tl ise 5 tl ye geliyor raporla. Aylık 60 tane bizim gun de 2 tane veriyoruz
Asilinannesi1 cnn-48 belki bebelac markasınında alerjik maması vardır onu bilmiyorum. Ben özel doktora gidiyorum. Özsl devlet farketmiyor
gocebebirbayan cnn-48 doktor bize bebelac çıkarmıştı. 24 saat ağzına 30 cc anca giriyordu. O yüzden yazmıştı doktor. Ama kızım sevmedi bende yedirmedim. Sma yiyor şuan