kubosunatlasi Annis-ogul yıkanıp değişim yapma olayını sanıyorum 1 seneden fazla zamandır kaldırdılar, etiket olmadığında değişim yapmadı istanbulda bir avmdeki kasa sorumlusu yani her yer aynı olmuyor sanırım
Annis-ogul kubosunatlasi yoo bn daha geçen ay yaptim degisim aldim yıkadım ama üzerine olmad9 götürdüm soyledim .hic problem değil dediler cok sasirdim
kubosunatlasi Annis-ogul valla baya şanslısınız ne diyim 😀 ben geri çevrildim bu durumlarda o yüzden bildiğimi ilettim 😀
Leylak2030 Eymencvk çok teşekkürler etiketi şart mı peki oğlum kopartmis ama etiketi kopukta olsa var
Eymencvk Leylak2030 şart değil değişim olur kasada arkdslaron cogu degm yapmak istemez siz reyon yöneticisi ile görüşürseniz o zaman daha hızlı olur işniz hani eğer değişmde sıkıntı cıkarırlarsa
Annis-ogul kubosunatlasi doğrudur ya her yer çok ilgilenmiyor. O an kasadaki kişiye göre değişiyor demekki .bizde sorun etmediler😆
Sherlock1180 Leylak2030 fisini kizim yirtti gecen gun gittim kabul ettiler iade alamiyoruz sadece dediler lcw baya esnek
Toprakbey Eymencvk evet hediyeleri öyle değiştiriyorum kendi aldıklarım fişle. Netten aldıklarımı da sipariş numarasıyla.