kubosunatlasi Leylak2030 yapıyorlar üzerinde etiket varsa eğer ama aldığın ürün indirimliyse fişin olmadığından indirim tutarından değişim yaparlar
Annis-ogul kubosunatlasi etiket olmasa bile lc iade alıyor. Yıkanıp götürülen ürünleri bile alıyorlar.yeterki fiş olsin
kubosunatlasi Annis-ogul yıkanıp değişim yapma olayını sanıyorum 1 seneden fazla zamandır kaldırdılar, etiket olmadığında değişim yapmadı istanbulda bir avmdeki kasa sorumlusu yani her yer aynı olmuyor sanırım
Leylak2030 Annis-ogul öyle mi yeni çıktı sanırım bu olay geçen kaydınız vsrmi diye sordular 2 hafta önce yok dedim kayıt ettiler
babyandmomwolf Bebeğime bir kaç hediye geldi ne fiş var ne değişim fişi sadece etiketi üstündeydi gittim değiştirdim. Üstelik hediyeler başka bir ilden geldi ben İstanbulda değiştirdim.
Annis-ogul Leylak2030 evet galiba yeni çıktı.bnde en son alışveriş yaptığım zaman almışlardı numaramı ve sonra degisim için gittiğim zaten telefon numarası yeterli demişlerdi cok iyi oldu bu .fisler kaybolunca kotu oluyor
babyandmomwolf Lcw gibi mağazalar ürün üzerinde etiket varda ve üründe her hangi bir yıpranma gibi farklı bir durum yoksa kesinlikle değiştiriyor bilginiz olsun 👍
Eymencvk Leylak2030 değişim olur iade olmaz ürün etiket üstündeyse skıntı yok fiş olmadıgı için ürün indreme girdiyse kasa güncel fiyst neyse o şeklde değişm olur
Toprakbey Eymencvk evet hediyeleri öyle değiştiriyorum kendi aldıklarım fişle. Netten aldıklarımı da sipariş numarasıyla.