SuperrMom Feyza34 benim sütüm hiç olmadı ki bebeğimde hiç emmedi çok mama araştırıp en sonunda hipp te karar vermiştim kullandık severek yiyordu ama dediğiniz gibi gaz kıvranma ve kalasını iki gün yapmayıp üçüncü gün zorlanarak yapıyordu bi kaç kutu kullandıktan sonra golden goata geçmeye karar verdim ve daha iyi geldi hergün muhakkak kakasını normal yaptı çok fazla gaz sorunu da olmadı
Babygirl35 Feyza34 bebeğim 25 günlükken mamaya başladık sütüm kesildi üzüntüden malesef. Hipp combiotic 1 kullanıyoruz en iyisi o bence memnunuz 4 ay 4 günlüğüz
Tgcyrr01 Feyza34 benim meme ve mama devam eden arkadaşlarım genellikle gece mama veriyorlardı daha doyurucuymuş öyle duydum. Bn sadece mama verdiğim için bilmiyorum. 🌺
Martannesi03 Feyza34 mrb canım biz kullanıyoruz ama sadece geceleri yatmadan önce. Gaz ve kabızlık sorunu yaşamadık çok şükür dene derim ılık suda da kolay çözülüyor
yasem Feyza34 ilk doğduğunda kullandım evet ben de gaz yaptığını düşündüm cünkü suan golden doat keçi sütü mama veriyorum cok daha rahat olduğunu hissediyorum, geriye dönük düşününce ya hipp gaz yapıyor diyordum ya da suan 1 ay daha büyük olduğu için gazını kolay atıyor olabilir diyorum
brc_06 bizede doktorumuz hipp onermisti kullandikk cok memnun kaldik aksamlari ve sabah mama veriyordum en az gaz yapan mama dedi 2 aydan sonra icmedi suan 8,5ayligiz mama icmiyor ben hippi tavsiye ederim mamaya alisana kadar gazi olur
Oazfira Feyza34 merhaba benm bebeğim de 26 günlük emmiyor sütümü sağıp veriyorum ve ek olarakta mama kullanıyorum ilk evolia almıştım şuan sizin dediğiniz mamadan kullandım yani bi emin olamadım bugün gazı var sancı çekiyor belli bide iki üç gündür kabız gibi çok az çıkabiliyor zorla acaba mamadan mı fazla mama verdiğimden mi onu çözemedim
Yareneliz Oazfira merhaba sizin yaşadığınız sıkıntı ve mamaları bende kullandım bebeğim aptamilde kabız oldu sürkli ıkınıyor evolvia aldım gaz sansısı ve kaka zoru gibi ıkınıyor hipp aldım kabız oldu şuan ne kullanıyorsunuz ve nasıl sorunu aştınız
muge_tosun Bende hipp 1 combiotic kullanıyorum gayet güzel bi mama 🙏 ama lütfen hipp 1 normalde var mutlaka üstünde combiotic yazanı alın hem sindirimi kolay hem bebekleri kaka gaz sorunu yapmıyor çok şükür
Sevdali Feyza34 bizde yeni başladık gaz için damla kullanıyoruz mamamı iyi geldi damlalar mı bilmiyorum :) ama şimdide kakasını yapamıyor zorlanıyor çok sürekli ıkınıyor sizinki nasıl kolay yapıyor mu acaba günde kaç kez yapıyor bizimki 14 günlük yakın olduğu için soruyorum
Feyza34 Sevdali 19 olduk bizde damla 2 tane verdi doktor bugün Damla’dan sonra ıkınmadı hiç ama cesaret edemiyorum mama vermeye hala 😞 çok sütüm olmazsa zorda kalırsam vericem sonuna kadar dayanmaya calısıcam bakalım