gozdeninbulutu Günaydın kızlar dün aldım BİM’in mamasını 1 kere verdim daha kullanan var mı tok tutuyor mu ?
Aysen gozdeninbulutu günaydın, kuzenım kullanıyor bebelactan ona geçti cok memnun 9 aylık bu arada bebeği
Deletedmom131 gozdeninbulutu Bende aldim kullaniyorum canim sanirim doyuyo doymasa oglusum ortalığı yıkar 😊
ilknurcelik gozdeninbulutu bim in mamasıda mı var? Helal şu bime 👏 ben kullanmadım ama komşum bebek bezini öv öv bitiremiyor. Prima stok yapmıştık 5 aylık bebek bezim var bitince deneyecem onu
cnnkrl Bir de kullanan biri kilo aldırıyor mu onu söylese harika olur. Malum mama fiyatlarından ona geçmeyi düşünüyorum. Bir de sütümü arttırmanın yollarını arıyorum tabi.
Ennur cnnkrl Çok alakasız ama yazayım dedim görünce benimde aman aman sütüm yok ama humana çay süt yapıyor içer içmez hemen sütün iniyor hissediyosun göğsün dolup şişiyor ve un helvası cidden çok işe yarıyor
Brcygmr16 Bende 3 haftadır kullanıyorum gaz sorunumuz bile ortadan kalktı kilo alımıda gayet iyi tavsiye ederim :)
Rabia01toprak Brcygmr16 bende aptamil kullaniyrm canim ama.kabizlik yapti ogluma ben esama kullandm hipp kullandm yaramadi ikiside smdi aptamil kullanyrm oda yaramdi bimmim mamasinin ismi ne acba
Brcygmr16 Rabia01toprak aptamil bizede yaramadı malesef bebevita ismi hipp'in mamasıymış üstünde öyle yazıyor 29'95 fiyatı suan
cnnkrl Valla fiyat farkı öyle çok ki. Denemek istiyorum ama kilo almaz diye korkuorum. Zaten sütüm az diye haftada bikaç kez bunalıma giriyorum :)
Aysen [bilinmeyen] ben öyle dusunmuyorum tarihi kontrol edip alınmalı matketten alınınca ayrıca kasadaki işlem bittigi gibi paketi acıp tarih kontrol edilmeli👍🏻 Eczane her zaman uygun olmuyor malesef
gozdeninbulutu ilknurcelik bezi çok iyi gerçekten mamasını da kullandım 2 defa verdim yedi tokta tuttu canım