Minikbirkalp YigitAlpsMom evet bizde de tramva oluştu galiba bende şuan zor bela ağlaya ağlaya burnunu çekiyorum çok ağlattılar kan alırken damar yolu bulamadılar hala elinin üstü mor 🙁
YigitAlpsMom Minikbirkalp evet benim oğlumda ameliyat olduktan sonra böyle oldu sanırım baya zorlamislar damar yolu için bizim yanımızda acmadilar içeri götürmüşlerdi😥
Metecikmom Minikbirkalp benimde oğlumda derin olmayan çok hafif bir gamze var ama delik ve kullanma yok ultrason çekildi yeni doğduğunda ama sonuçta fistğl falan bişey yazmıyor olsa yazarlardı dimi
Metecikmom Minikbirkalp beyin cerrahına baktırabşrsn ileri tarihte ama korkulacak bişey değil çok hafif var dedi, ne zamana kadar baktırabilme durumu var biliyor musunuz siz öncesinde baktırmışmıydnz
Minikbirkalp Metecikmom Evet ben ultrasonu alınca doktorumuz beyin cerahhi bı görsün dedi hemen randevu alıp gösterdik şuan da gösterebilirsiniz randevu alıp elinizde ultrason sonucu varsa muayane ettirin içiniz rahat etsin en azindan
Minikbirkalp Metecikmom çocuk doktoru önce muayane etti sonrasında kalça ultrasonu çekilirken oraya da bakılsın dedi ona da çektirdik sonra çocuk doktorumuza sonucu attık beyin cerrahı görsün bı dedi öyle geldik
Minikbirkalp Metecikmom devletler ileri bı tarihte randevu veriyir cam sakura şuan 1 yıl sonrasına randevu verebiliyor her hastane aynı değil ama gideceğiniz hastaneye sorabilirsiniz