Deletedmom5284 Minikbirkalp hayır canım yani önceden bi kaç bilgi verdiler ama gripse getirmeyin falan demediler orda
Minikbirkalp Deletedmom5284 yarın anestezi doktoruna randevumuz var oraya sorucam eğer olmaz derse mecbur randevunuzu iptal edicez
Emirin_Annesiii Minikbirkalp bilemiyorum canım bizim yapıldığında daha küçüktü 3 aylıktı. Bı doktoruna danış istersen yorumlarda iğneyle uyutulan da olmuş okudum sen anestezi vermeden önce ilaçla uyutma şansını sor yinede.
Minikbirkalp Bugraaslan1 evet bende sizi hatırladım o zmn bizede vermiycekler hayırlısı belki ileri bı tarihte boş randevu buluruz inşallah bizim de deri altında 3.9 mm çapında fistürel yapı mevcuttur yazıyor ultrason sonucunda onun için tedbir amaçlı çocuk doktorumuz da beyin ceraahi da MR girmemiz lazım kesin birşey söylemek için dedi ne olduğunu bizde bilmiyoruz henüz ama doğduğundan beri içimi kemiriyor 🤦 tabiki de haber veririm
Bugraaslan1 Minikbirkalp içini ferah tut inşallah tertemiz çıkıcak. Bizim de emara göre sonuçlandı hersey benim oğlum da 14 aylık ☺️ Adım atmaya basladımı yavrunuz birde kaka çiş problemi yaşıyor musunuz doktorlar hep bunu soruyordu bana. Hangi hastaneye gidiyorsun bizim İstanbul Ümraniye devlet hastanesinde oldu ameliyatı
Minikbirkalp Deletedmom5284 valla zor gibi görünüyor şuan randevular ful dolu 1 yıl sonraya randevu veriyorlar rica minnet araya aldılar iptal olan randevunun yerine bizi aldılar birdaha ne zmn boş randevu bulunursa artk alırlar galiba 🤷
Zeyzeyyyyy Minikbirkalp ben 9 10 aylıkken yaptırdım bebek arabasında uyuttum koydum mr anestezi pek iyi birşey değil
Minikbirkalp Bugraaslan1 evet şuan yürüyor kaka şiş problemi olmuyor ya gayet normal başakşehir çam sakurada olucak inşallah ya aynı ayda bebeklerimiz 🤗
Bugraaslan1 Minikbirkalp Emar için mi anestezi doktoru İÇİN mi bir yıl sonraya veriyorlar ben anestezi onayı alınca emardan günü 5 ay sonrasına veriyorlar dı beyın cerrahi doktorumuz Emar bölümünü arayıp orada ki doktora boşluk var ise öne alalım hastayı dedi ve 10 gün sonrasında almışlar dı bu konuda doktor ile görüşebilirsiniz eğer Emar günü ise
Damdenal Minikbirkalp biz gecen cuma gunu yaptirdik, ne uyuttular nr de anastesi yaptilar, ilk 15 dk boyunca agladi korktu sonra ben de girdim birlikte ayak uclarina yattim bide ayna biraktilar ordan beni gordu sakinlesti. 7 aylik bebegim
Minikbirkalp Damdenal bizimki 14 aylık zabdetmek biraz zor eğer öyle olmasa cekemezler imkansız uyuması lazım
Minikbirkalp Bugraaslan1 emar günü için 1 yıl sonraya veriyorlar ki bizi ilk sırada tutuyorlar araya alma imkanları olunca arıyorlar bu randevumuz öyle oldu randevu boşa çıkınca direk bizi aldılar tekrar randevu boşalması için bekliycez mecbur bu 1 hafta olur 1 ay olur bellj olmaz normal randevu almaya kalkarsak 1 yıl sonrasına veriyorlar
Minikbirkalp Damdenal aynn öyle ki geçen kal almaya kalktılar iki elinden alamadılar biraz zorladılar artk tabanci kimi görse ağlıyor çok canı yando çok korktu dün ilk adım ayakkabısı almaya gitti ayakkabıcı atağına giydirmeye yeltendi 2 saat zor sakinkestirdim 🥺