Kubrardvan Kızlar oğlum 14 aylık sünnet ettirmek istiyorum ancak tanıdığım işinde çok iyi olan bir doktor narkozu tavsiye ediyor travmatik sorun olabilir diye narkoz da istemiyorum sizce napmalıyım bu aylarda sünnet olupta narkozsuz olan varmı
Eymenalpinannesi Kubrardvan hangi ildesiniz bilmiyorum ama Antalya’da duymuştum sünnet öncesi 3 gün bebeğe uyusturucu krem sürüyorsunuz o şekilde oyun oynayarak yada uykusunda sünnet yapıyorlar hastanede de 5 dk ladar maskeyle bayıltıyoruz diye söylemişlerdi
Alparslan2206 Kubrardvan İstanbul Avrasya hastanesinde yaptırdık hüseyin kılınçarslan çok memnun kaldık lokal yaptı
Utkucan Kubrardvan lokal anestezi için çocuk büyük yani mecburen genel anestezi öneriyordur doğru olan bu bizde lokal anestezi olmuştu oğlum ama daha 1 aylıktı 6 aydan sonra genel anestezi öneriyorlar
kenankaan Kubrardvan 6 aydan büyükse narkoz veriyorlar , sırf onun için 3 aylıkken lokal anestezi ile yaptırdık sünneti. Yada ilerleyen yaşlarda 5 yaşında falan lokal olabilir. Maalesef 14 aylık çocuğu lokalde tutamazlar kıpırdamadan durmaz o cocuk
Cnar2021 Alparslan2206 merhaba bizde carsamba gunu huseyin beyde sunnet yaptiricaz bebeginiz kac aylık nasıl yapildi biraz bilgi verebilirmisiniz
Eymenalpinannesi Kubrardvan araştırmak lazım muhakkak vardır sünnet sonrasında da bebek agrı hissetmiyormuş cok iyi aslında
Alparslan2206 Kubrardvan şuan 3,5 aylık 2 aylıkken yaptırdık Ahmet hakan beyin tam karşısındaki oda çokta memnun kaldık ilk gün çok zorladı sonrası iyi geçti
Utkucan Kubrardvan yani şöyle 40 ı çıkıncada yaptırsanız olurdu henüz hareketsiz oldukları için inanın 3,4. Gün oğlumun ilk dikişleri iyileşip düşmüştü bile
melekyldrm Fatihde Dr.salih selman Var kesinlikle orada yaptırmanızı öneririm hemde dinimize uygun dualarla İşlemi yapıyorlar instagramdan bi araştırın isterseniz☺️
sezen_baris33 11 aylık oğlum 20 gün önce klipsli yöntem ile sünnet oldu dikişsiz ağrısı daha hafif kolay bir yöntemdi
Kubrardvan kenankaan Aynen malesef zaten genel anestezi derlerse şuan düşünmem 6 7 yaş daha uygun olur
Ayazinannesiseyda Kubrardvan benim oğlum beş aylık. Vital Hastanesi’nde genel cerraha yaptırdım. Genel düşündük ilk bebegimin damarları çok inceymis damar yolu bulunmadı. O yüzden lokale döndük geri. Allah’a şükür sadece ilk cisinde ağladı başka da ağlamadi. Eski duzenime dondu inanın sünnet öncesi en zoru yaptırsam mi yaptırmasam mi nasıl geçecek vs. Ama olduktan sonra hemencecik iyileşiyorlar.
Kubrardvan Ayazinannesiseyda 6 Aydan sonra genel anestezi diyorlar bende genel istemiyorum lokal istiyorum😒
kenankaan Kubrardvan yani en mantıklısı öyle. Hayırlısı ya, eskiden bu kadar erken sünnet olmuyordu, kardeşim 5 yaşında olmuştu. Varsayalım ki eski zamandayız ☺️