Birnazz Merhaba canlarım. Bebeğim 5 aylık sürekli öksürüyor kusuyor ve burnu tıkalı öksürük şurubu var ondan başladım , burnunuda serum fizyolojikle açmaya çalışıyorum galiba üşüttü üşüyen bebekler için yapılabilecek bir şey var mı bildiğiniz
nihal99 Birnazz su kaynatın içine nane atın rahatlatacaktır kafasına havlu kuyup yapın inşaallah iyileşir dikkat edin bu arada geçmiş olsun
2-prensesannesi Birnazz 5 aylık bebeğe öksürük şurubu ben hiç vermedım yanı doktorumuzda Hıc yazmaz siz hangısını verıyorsunuz merak ettim de
Birnazz zeyzey77 doktora götürmem gerektiğini biliyorum ama bu gece onu rahatlatacak yapabileceğim bir şey var mı diye soruyorum uyumuyor hiç
lalelikiz Birnazz oksuruk surubunu kafaniza gore basldiysaniz birakin cunku sonucu kotu seylere surukleyebilir. Hava yolarindaki yabanci maddeleri atmak icin vucudun refleksi olsurmek. Suan benim oglumda oksuruyo hatta yemek zor yiyo ve gece uyumuyo oksurmekten . Yarin doktora gidecegiz insallah. Rabbim cocuklarimiza saglik sihat hayirli uzun omurler versin insaAllah
Birnazz 2-prensesannesi prospan doktorumuz yazmıştı bize 4 aylıkken yine öksürük olmuştu da. Doktorumuzun önerisiyle kullandık kafamdan hiçbir şey yapmam ben
Nejlavrl 2-prensesannesi ihtiyac halinde bebeklerde kullanabiliyor 3 aylığız bizde öksürük surubu kullaniyoruz suan
2-prensesannesi Birnazz hayır kafanızdan verdınız soylemıyorum bızım doktorumuz öksürük için birsey veremiyor diye söylüyorum Kuzum 2 buçuk yaşında yine vermedı merakımdan sordum 😊bu arada geçmiş olsun
[silindi] Birnazz herkes bi tuhaf cevap vermiş 🙄anlam veremedim. Cok gecmis olsun bu arada ben sadece agri kesici veriyordum zaten rahatsiz oldugu için ne kullanırsanız kullanın uyuyamiyor yavrular birde oğlum 18 aylik benim yastığını yüksek tutuyorum geniz akıntısı olup uyandırmasın diye ama sizin bebiş küçük bilemedim
Kelebeksu Her doktor aynı olmayabiliyor … Antibiyotik yazmayanda var yazan da var öksürük şurubu yazmayanda var yazan da bebeğin genel durumuna göre verirler zaten .burnunu sürekli yıkayın ki öksürüğe daha çok çevirmesin
Birnazz [silindi] evet bende anlamadım sanki çocuğuma kötü bir şey yapiyormusum gibi 😣 elimden bir şey gelip gelmeyeceğini sordum alt tarafi bizde de sürekli kusma vardı zaten yastık kullanıyoruz çok yüksek olmasa da biraz yüksekte duruyor uyurken kafası inşallah akıntısına iyi gelir
damlaozsoy Birnazz ayaklarının altına viks ve ya at kestanesi sürüp güzelce çorapla patikle yatırın öksürüğe baya iyi geliyor geçmiş olsun
Denizzz88 Birnazz benim bebegimde 5 aylık yeni atlattık hastalığı aynı burnu tıkalı ve öksürüyordu doktor dolven vermişti ve serum fizyolojik yapıyorduk yatmadan önce bide banyoya girip çıkın yıkandıktan sonra onu sok oraya buharını çeksin dedi yada yıkanırken onuda alın banyoya içersi buharlaşıyor ya iyi gelir
Birnazz Denizzz88 teşekkür ederim banyodan çıktıktan sonra bunu okumam 🤦 keşke daha önce okusaydim buharı çekerdi. İnşallah peteğin üstüne ıslak havlu koyacam nemlensin diye oda
rua_da_senhora_das_verdades Birnazz doğal zeytinyağı içine birkaç sarımsak dövüp koyun. 10 dakika kadar bekletin. Yağını bebeğinizin ayak altına sürün. Üzerine kalın çorap giydirin. 3-4 saat arayla tekrarlayın. Bebeğiniz rahatlayacaktır. Geçmiş olsun.. Bu arada sadece yağını sürün.
ArdicEge Birnazz yastıgının kenarlarına lavanta yagı damlatabilirsiniz. Hem burnu acıyor hem rahatlatıyor. Gecmis olsun🤍