Birkucukkelebek DuruMomm mesela önden emziriyorum önceden her emmesinde yutkunurken şimdi nerdeyse 6 7 kez emiyor öyle yutkunuyor ben ve memenin ucunu sıkıp bakıyorum damla damla. O kadar az ki. Önceden fışkırırdı. Yine eskisi gibi olur mu acaba 😞
Birkucukkelebek Elifk89 bu ara süt diyetindeyim kalsiyumu hap olarak alıyorum o da etkiler mi acaba ? Yetersiz mi geliyor ki
Birkucukkelebek Snfk emziriyorum ama az geldiği için ağlıyor, huysuzlanıyor. Ben de iyice azalmasın diye sağım yapıyorum. Başta mama vermedim beni emmez diye ama açlıktan öyle bir ağladı ki ilk kez oldu içim parçalandı
Snfk Birkucukkelebek bol bol sıvı ve yeşillik tüketin. Süt arttırmaya rezene ıhlamur anason gibi çaylar yardımcı olur.
Elifk89 Birkucukkelebek bende kalsiyum tablet kullanmaya basladigimdan beri sıkıntı yasamadim adet doneminde sütüm azalmiyor. İlk adet oldugumda meme reddi olmuştu. Sut urunleri disinda Yesil yaprakli sebzelerde ve tahinde de kalsiyum var onları tuketebilirsiniz.
Tubacnr0 Birkucukkelebek merhaba ben regli olduğumda sütüm baya azaldı hatta korktum gelmeyecek diye ama çok şükür merak etmeyin düzeliyor
Tubacnr0 Birkucukkelebek ben sağarak veriyorum ilk başlarda sütüm yetmediginden mama veriyordum o süreçtede sagdim yetmedi yerde mama verdim
MucizeAnnesi1 Birkucukkelebek maalesef doğru ben 40 ım çıktı adet oldum hemen . Süt gitti 😭 4.5 aylık oldu bebeğim çoğunluk mama ilebesleniypr
Birkucukkelebek Elifk89 kalsiyum tablet kullanıyorum ama önceden çok peynir yoğurt yerdim şimdi hepsini kestik. Osteocare kullanıyorum ben siz ne kullanıyorsunuz?
Tugce Birkucukkelebek ben çoklu gıda diyeti yapıyorum osteocarei günde 2 adet içiyorum. Siz nasıl kullanıyorsunuz?
Elifk89 Birkucukkelebek bende osteocare kullanıyorum ve sut yoğurt yemiyorum. Ama özellikle tahini cok tüketiyorum. Kepekli susamdan tam tahini ve hurma pekmezini karıştırip cok yiyorum.
Sunaciftci_01 Birkucukkelebek evet canm bunu bende yaşadım 4 aylık kızım var Kırkım çıkar çıkmaz regl oldum sütüm azaldı reglden sonra normale döndü diğer ay tekrar oldum tekrar azaldı
fnsscknn Birkucukkelebek regl döneminden 1-2 gün önce bebeğim çok ağlar emer ağlar anlarım olacağımı çünkü süt tuzlanıyormuş, sütüm azalır ama bitince normale döner 💐