ftmgz Hanımlar Ankara Keçiören de oturuyorum .kız bebek annesiyim süte ihtiyaç duyan bir annemizle sütlerimi paylaşmak istiyorum
BabyYoda ftmgz Süt anne olmak için emzirmek gerekir 🤗 Üstte kalsın inşallah ihtiyacı olan birine gider. ÇÜNKÜ YOĞUN BAKIMDA ANNE SÜTÜNDEN MAHRUM BEBEKLER ETİK AHLAK KURALLARINDAN DAHA KIYMETLİ.
Ayda__cansel Linç edileceğimi bilsemde tanimadigi birinin sütünü icirmesi bana saçma geliyor ve şu hastalık zamanı etik gelmiyor
ftmgz Ayda__cansel linç edileceğiniz bir şey yok ki kendi düşünceniz ama etik olmadığı yönünde görüş bildirmenizi doğru bulamadım etik ahlak dışı demektir süt anneliği süt paylaşımı gibi bir şey neden etik dışı olsun
minikmelegimmmm Ayda__cansel dini görüşüm gereği süt paylaşımı yapmayı düşünmem ama bazen insanin öyle ihtiyacı oluyor ki öyle durumlar olabilir ki mesela annesi vefat eden ya da hasta olan bir bebek mama da kabul etmiyor napacak? Mecbur süt bağışı yapılacak ya da illa anne sütü alması gereken bebekler var onlar için çok gerekli bence. Etik değil sözü doğru değil keyfi durumlar değil bunlar ki zaten herkesin kendi kararı karışamayiz dünyada bir sürü başka sorun varken süt paylaşımına etik değil demenizi doğru bulmadım
Deletedmom484545 Ayda__cansel mesela ilerde süt verdiginin kişinin çocuğuyla senin cocugun üniversite falan tanısıp evlenirse süt kardes olur mu ben bu zihinle çok yaşamam teşekkürler sen sus mal diyebilirsiniz 😂
ftmgz tulisvebebisi tabi ücretsiz kızım emiyor ilk bir ay emmedi suan 3 ay üç günlük ve sağarak besledim bu süreçte sütüm çök arttı tabi bütün hepsini içemedi bende ziyan olsun istemiyorum ihtiyacı olan birine vermek istiyorum
Sheqermom ftmgz aslında kalan sütleri saklayıp ek gıdaya geçince değerlendirebilirsiniz her şekilde yararlansın sütünüzden ben muhallebilerine katıp yedirdim severekte yedi bi damlası bile şifa
Mevr1241 minikmelegimmmm dinde bu yasak değil ki sadece süt kardeş süt anne oluyorsun ve nikah olmuyor bunu bilerek verince hiç bi sorun yok
Betty1711 minikmelegimmmm dini görüşünüz nedir? Eğer müslümanlıksa süt paylaşımı çok doğal normal birşey, ziyan olmaması için anne sütünün ne kadar önemli olduğunu bilerek israf olmasın diye paylaşmak vermek istiyor bu çok güzel bişey değil mi dini yönden? Ayrıca peygamber efendimizin süt annesi süt kardeşi neden var o zaman soruyorum sadece ..
ftmgz Sibell0658 evet var Temmuz ve Ağustos ayına ait ama sorun olur mu 6 ay saklanabilir denmişti bana o yüzden muhafaza ettim
RainOverMe ftmgz 6 ay saklanıyor evet ben de okumustum hatta vıdeo olarak ızledım de sutler bosa cope gıdıyor dıye bı uzman konusmustu ısım hatırlamıyrm.
Meryeyl Kimileri etik değil demiş, müslüman insanlarız peygamber efendimizinde (s.a.v) süt annesi varmış. Yeni keyfi bir şekilde emzirmk doğru değil.anne sütü kadar değerli hiç bir mama yok malesef
Alazgizem ftmgz cok ii yapiyorsunuz..Benim bebegim kuvezde 7. Gunumuz. Bazi yeni dogmus pramature annelerin sutleri gelmemis benden rica ettiler bende sutlerimi hem ogluma hemde diger bebeklere bagisladim… Her annenin sütü tertemizdir.. Allah siz ve sizin gibilerden razı olsun.. ANNELERİN HAKKI ÖDENMEZ🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
sariKizim_akKizim Alazgizem hayırlı olsun inşallah o ailelerle görüşmeyi bırakmazsınız. Sonuçta süt kardeşi oluyorlar Allah korusun siz konuşmayı ihmal edersiniz onlarda yarın bir gün tesadüf tanışır evlenirse ahirrtleri yanar sizin yüzünüzden bunuda unutmayın