Bebiskomm Synmannesi listerine alın aç kalmayın sarımsak filan sogan cig yemeyin ama disleri kontrol edin
Ahiretimeduamsin Synmannesi Diyet yaptığınız için olabilirmi yemek az yediğiniz için aç kalınca koku oluşuyor yada tükettiğiniz zayıflama çayları varsa onlarda yapıyor
Synmannesi Bebiskomm Dediğinizi aldım getirecek eşim birazdan hemen yarın kullanacamm diyetteyim aç duruyorum çoğunluk
Evsaanne Dişlerinizi fırçalarken dilinizi de fırçalayabildiğiniz kadar geriye kadar fırçalayın dil de çok önemli o da yapar
AtlasAysegul Synmannesi arkadaşım bemce sağlıkla ilgilidir. Kökünü bul bu durumun. Esas sebep iltihaptır. Bence bir dişçi kontrolüne git.
Ays0 Synmannesi Hiç moralini bozma gayet normal bir durum bu. Dişlerinde çürük oluşumu varsa, diş eti sorunu yaşıyorsan, boğaz enfeksiyonu oluşmuşsa koku olması çok muhtemeldir. İstersen bir diş hekiminden destek al
Canmother Dişlerinizi en az 2 kere fırçalamalısınız. Bir de oral b nin otomatik fırçaları varya onlardan tavsiye ederim. Macun olarak arm hammer diş macunu, her akşam yatmadan kürdanlı diş ipi ve sensodyn mavi ağız suyu ile gargara.
Yigitkerimsmom Synmannesi sadece fırçalamak yetmez fırçalama+ diş ipi kullanın ardından ağız çalkalama suyu ile calkalayin. Bu arada diş taşı oluşmuşsa onları da temizletirseniz sorununuz kalmaz
Arzudem24 Synmannesi diyetten oluyor ilk iki hafta böyle devam eder daha sonra normale döner inş birde diş ipini tavsiye ediyorum ,kullanmadığınız takdirde istediğiniz kadar diş fırçalayın aralara ulaşamadığınız için bir işe yaramıyor
Kimo Synmannesi dilinizi 👅fırçalayın benim berabt kokardı dilim sabah uyandığımda beyaz sarı dururdu 🤮 birinin önerisiyle dilimide fırçalamaya başladım ohh mis gibi oldu bir de sakız cignedim mi kyefim yerine geliyor.