Synmannesi Benim ağzımın koktuğunu söylüyor eşim iki gündür ne yapsam geçer ne iyi gelir çok moralim bozuldu ya
lanadelmiyav Synmannesi listerine cool mint kullanmanızı tavsiye ederim, komple ağız bakımı için. Muhtemelen kokuya da iyi gelir.
Synmannesi lanadelmiyav Dişlerimi her akşam günde bir kere yatmadan önce fırçalıyorum acaba tek fırçalama mı yetmiyor bilmiyorum bu dediğiniz diş macunu mu
lanadelmiyav Synmannesi tek başına fırçalama yetmiyor maalesef. Sabah akşam fırçalamak gerekiyor. Bu bahsettiğimde ağız bakım suyu. Ağız sağlığı için komplike bir bakım yapmak lazım🌸
Derinkusum Benimde başımda böyle bir dert var en yazık ki çözüm mü yok yapıyorum yapacağımı ama bilmiyorum hele ki eşim böyle davranınca en iyi ben seni anlarım
Synmannesi Derinkusum Ya gelip gidip bunu bana söylüyor tamam hak veriyorum ben de dedim bir ağız suyu falan mı alsak dişlerimi de günde bir kere fırçalıyorum olmadı iki kere fırçalıyım çok üzülüyorum ya ne yapacağım bilmiyorum
Ahiretimeduamsin Synmannesi Diyet yaptığınız için olabilirmi yemek az yediğiniz için aç kalınca koku oluşuyor yada tükettiğiniz zayıflama çayları varsa onlarda yapıyor