Mirayfiliz Kızlar iyi akşamlar 🌸 uyku tulumu sizce hangisi? Hangisini kullanıp memnun kaldınız? Oğlum 1 yaşında,evimiz 22 derece civarı.Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler 🥰
Bebekcik2406 Mirayfiliz uyku tulumu aldım ama hiç kullanamadım 1 kere giydirdim su içinde uymamıştı bir daha da giydirmedim kaliteli bir markaydı ama hatırlayamadım ona rağmen sağlıklı olduğunu düşünmüyorum
YeniAnneIstanbul Mirayfiliz owli desem? 😊 Lcw ve ebebekte aldim ama onlar bir kac ay icersinde kuculuyor. Ama ikisi arasinda olacaksa ebebekteki daha iyi. Lcw sanki rahat etmedi
Mehruyan Mirayfiliz ben ebebek kullanıyorum. Oğlum terleyen bir tip ama terletmiyor. Bizim ev biraz soğuk 15 derece civarı içine pijama ile giydiriyorum yeterli oluyor. Kalite olarak da çok beğendim. Memnunum yani 😇🌸
Kk41 Mirayfiliz E bebekten aldım aşırı memnunum . Uyku kalitesi arttı rahat rahat dönüyor. 21 22 derece arası ev. Sıcacık oluyor vücüdü kalkınca
Nicksiz Mirayfiliz lcw daha çok seviyorum ben 1 beden büyük alın çekiyor (e bebekten de aldım oda iyiydi ama bi seçim yapacaksan lcw)
Mirayfiliz Nicksiz 2.5 tog var internette sadece,bugün Mağazada baktım kalın geldi ama sizin kaç ton acaba Lcw ?
Nicksiz Mirayfiliz oğlumunki 1.7 kızımınki 2.7 e bebekten kızım bebekken almıştım oda 1.5 diye hatırlıyorum
Serpil51 cocomelon33 ben lcw kullanıyorum evim sobalı gece soba yanmıyor yani oda ısısı kaç olur bilmiyorum 2.5 tog civarında Üstüne battaniye örtüyom iki kat sabah bakıyorum Elleri bumbuz ben bu işten biley anlamadım
Kk41 cocomelon33 Bendd tereddüt ettim ama zaten amacı bu değil mi uyku tulumunun 😂 valla sabah kalkınca sırtı göğsü sıcacık oluyor eller bi tık daha soguk. Ama önemli olan da sırtının ve göğsünün sıcak olması
Eymencvk Mirayfiliz ebebkte kalıp problemi var lc de daha iyi yine siz bilrisinzi oğlum daha yeni 9,5 aylık 2 ay önce 9 aylık tulum aldım 1 ay zor giydi o derece kötü kalıpları sadece zıbın atlet tarzı iyi
Sehertosunn Serpil51 elleri soğuk olur zaren göğsüne ve sırtına bakin. Bide oda termometresi alabilirsiniz isimi cok kolaylaştırdı benim. Artik daha rahat giydiriyorum