ikranur8 GokSuM 22 aylık şuan 10 kilo boyunda 80 igeçti sanırım 3 ya önce kontrolde öyleydi en azından beden konusunda yorumlar çok kafa karıştırıyor cavpladuğınız için teşekkür ederim
Muhasebeciana GnsNr bu gece giydirdim ilk kez icine birsey giydirmedim sadece bezi var evin sicakligi iyi oldugu icin terlemesinden korktum
BBBuse pandemibebegi 2.5 tog aldim ev 22 derece , üstüne uzun kol zibin altına ince pijama giydiriyorum hata mi yapıyorum acaba
Beyzasmom BBBuse pardon bisey sorcam tog ne demek acaba ilk bebeğim olduğu için uzağım biraz bebek eşyalarına falan
hobby_catolog_hk GnsNr sıcaklığa göre gitdiriyprım bazen sadece zıbın hava soğuk olunca da zıbın tulum, uyku tulumunu giydiriyorum
BBBuse Beyzasmom ısı gecirgenligi diyebiliriz, oda isisiyla alakalı olarak değerler büyüyor, tog büyüdükçe sıcaklık düşüyor demek oluyor. Nette evin sicakligina göre uygun değerler ve giydirilmesi gerekenler tablosu var
CaglaC Beyzasmom yorgan gibi düşünün ince elyaf yorgan kalın yun yorgan gibi. Evinizin normal derecesi neyse ona uygun olanı alıyorsunuz ☺
pandemibebegi Beyzasmom Tog değeri arttıkça daha fazla sıcak tutuyor bebeği. Her markanın kendine göre tablosu oluyor 1.5 tog tulumumuzu şu derecede şu kıyafetle şu derecede bu kıyafetle giydirin şeklinde. Tog tablosu yazın google a inceleyince anlaşılıyor 😊
Helenikom ikranur8 atlet, uzun kollu zıbın, tulum üstüne de 1,5 tog giydirmelisin ama yine de ensesini, göğsünü kontrol etmelisin
watermelonlove Kızlar bana bu tog durumlarının mantığını anlatır mısınız bende uyku tulumu bakacağım nasıl bakmam lazım tog değeri yükseldikçe kalınlaşıyor mu tulum
Gtmz watermelonlove evet en ideali 1.5 bence 22 23 derece zibinla 18 19 derece pijama ile giydiriyorsun daha düşük derecelere 2 tog 2.5 tog olarak gidiyor ve kaç beden giydiriyorsan 1 2 benden büyük al benm oglum 1 yaş 1.5 2 yaş giyiniyor ben 4 yaş aldım biraz büyük.oldi ama 2 kış kullanir
Marinedeniz ikranur8 bnm oglum 17 aylik beden kalmamisti 4 yas aldim biraz buyuk gbi ama olsun boyu felan nerdeyse oldu gbi enine genis ama o da icine pijama gydiginde rahat olur