Deniz163416 06tubik06 bende hiçbiri bı işe yaramadı gümüş kapağı tek geçerim ben valla kopacak gibi yarılmisti.
Denizmomy Ben garmastan kullanmıştım bana iyi gelmişti ayrıca arkadaşım ıncıa diye bir krem önermişti oda iyiydi ama garmastan kadar iyi olacağını sanmam
Elif-karaoglu 614408eoa ayni şekilde lansinoh aldım doğumdan önce başladım dogymdan 2 hafta kadar kullandim ama yine yara oldu kullanmama rağmen en etkilisi ılık zeytin yağı ve göğsü havalandirmak
20rky Elif-karaoglu Elifsgr benim de olmaya başladı neredeyse hergün küçük şekilde yarılıyor göğüs uçlarım acıyor ve kanıyor her iki göğsümde sizin de mi o şekilde olıyordu acaba
ruzgar_mom 06tubik06 kesinlikle lansinoh bende de yara oldu emzirirken ağlamak istiyordum ama mucizevi bir krem
bozaci 06tubik06 çay ağacı kremi melkeff marka kesinlikle öneririm, başka hiçbir şey işe yaramadı, kremi tabaka gibi sürüp göğüs pedini kapatırsanız düzelir.
0668emirhan Bende poşet koymuştum meme ucuma büyük sözü dinleyip iyikide dinlemişim 😂 krem filan halt yemiş yanında ve çabucak iyileşti ve deneyin derim kesinlikle üç dört günde geçiyor pahalı ürünlere aldanmayın
Mali48 06tubik06 ben göğüs kapağı kulla iyirum emzirme sonrası takiyirum meme ucu kıyafete degmezse çabuk iyileşiyor çok şükür duzeldi yarık vardı kapandı bide zeytinyağı sürdüm ve sürekli ılık su ile göğüslerin yikadim
[silindi] Gümüş kalkanlar var hiç kreme ihtiyaç kalmıyor. Tavsiye ederim. Göğüs ucunu nemli tutuyor ve yara olmasına izin vermiyor. Bende hiç yara olmadı.
Elifsgr 06tubik06 lansinoh iyi bi krem emzirirken faydasını görüyordum yumuşattığı için daha az acı hissi veriyordu Ama şunu tavsiye ediyorum günde 1 veya 2 kere kantaron yağı sür emzireceğin zaman yıkamalısın benim çok kötü yaralarım vardı o kadar iyi geldi ki
Gamzeren13 Kreme para vermektense gümüş kapak alın daha iyi Doğum yaptığımdan beri hep takıyorum hiç yara olmadı verdiğim para boşa gitmedi
spaceship Peki aranızda bebekteki pamukçuk sonrası göğsünde yara olup geçiren var mı ? Aslında yara gibi değil ama göğsümün ucu yanlardan açılmış gibi oldu fena ağrıyor emzirirken… pamukçuk vardı oğlumda ondan sonra oldu. Cildiye mi bakar buna ? 🤕☹️
huzur2580 spaceship aynı benim gbi olmuşsun benimki çok açılmıştı😵😵iki göğsümde boydan boya bnmkini fucidinle madecessol geçirdi ikisini beraber sürdüm sanada tavsiye ederim emzirmeden önce mutlaka silmelisin yalnız
huzur2580 06tubik06 06tubik06 valla ben bir sürü krem denedim hiçbiri fayda etmedi ayvajelini bile yaptım bana mısın demedi ben çok çektim göğüs yarasından bayağı çektim hemde🤐benimkini fucidin kremle madecessol geçirdi
spaceship huzur2580 çoook teşekkür ederim, sonradan aklıma geldi pamukçuktan olabileceği … bebeğimin ağzı geçer gibi oldu ama benim göğüs ucum 🤕 fena. Böyle sanki kesilmiş gibi kenarından.
busecetinekin Lahana yaprağı koymak en büyük tedaviydi benim için krem o kadar etkili olmadı hatta duruyor daha tüpte bebeğim 5 aylık 😅
Kubraaa1 06tubik06 kesinlikle mustela bio organic tek sürmede diğer emme süresine kadar Allah’ın izni ile geçiriyor tek geçerim yani