Mom832324 Kızlar göbeğime piercing istiyorum ..Eşime sabah şakayla karışık deldirsem mi deyince çok güzel durur falan deyince bi heveslendim😊 piercing olanlar deldirirken acıyor mu çok? Bide nerelerde deliyorlar bilgisi olan yazabilir mi ? ☺️☺️
Fun Mom832324 güzel bi dövmeciye git hijyen konusunda dikkat edilmeli. Ve asla acımıyo çünkü kalın deri saniyelik bişey yani ay hiç korkma. Sonra söylediği kremi al ve düzenli sür bukadar
ipekkizz Mom832324 Benim var 8-9 sene olmustur. Hangi cesaretle yaptırmıstım bilmiyorum bakımı cok zor. 2 hafta yüz üstü yatamamıstım ama güzel mi evet cok güzel 😍
tekboynuzluat Mom832324 evet kuzum var bende. Acımadı zaten saniyelik oluyor herşey sadece bi süre göbek üstü yatamıyorsun😂 dövmeciler takıyor
Mom832324 Fun peki sey ben gusul alirken de düşünüyorum deldirdigin yeri oynatmam gerekiyor ya su geçsin diye o an da böyle acıyor mu duş esnasında
Mom832324 Fun biraz çıt kırıldıyım acıya dayanamıyorum😒😒 en yakın güzel dövmeci nereler var ben bi araştırayım
Fun Mom832324 bu durumu en çok havluyla kurulanırken unuttuğum için yaşadım canım ama aşırı çekilmediği sürece bi zorluğu yok hatta bi süre sonra ölü deri olduğu için varlığını unutuyosun bi 10 gün dayan temiz tut kremli nemli kalsın ki iğleşsin
Fun Mom832324 sana ozaman göğüs piercing acısından hiç bahsetmeyim ndjdjd nerde oturuyorsun istanbuldaysan hemen sıralayım dövmeci 😅
Fun Mom832324 ohooo tonla iyi dövmeci var Avrupa yakasında hemen instagramda araştırmaya git Cihangir Nişantaşı çoğu büyük stüdyo olanlar hijyenine dikkat ediyodur yani adı bilinenler demek istedim. Hiç korkma saniyelik bi acı.
tekboynuzluat Mom832324 hayır bende olmadı ve ben 2 kez deldirdim çünkü sallanan piercing takıyordum ve yüksek bel pantolon giyince sürtünmekten derim incelip kopmuştu 2. Deldirdim onu hiç hissetmedim ve hemen iyileşti. Sana tavsiyem sallanan kullanırsan yüksek bel pantolon giyme😅 kulaktan daha hızlı iyileşiyor ve acımıyor sana o kadar söyleyim😂
Mom832324 ipekkizz 2 hafta birşey değil katlanırız artık 😀😀 evet duruşu çok güzel oluyor yaa çok seksi duruyor
Mom832324 Fun tamam canım hemen araştırıyorum dediğin gibi temiz yapan ve bilgindik yer çok önemli 😊😊 çok teşekkür ederim
Mom832324 tekboynuzluat hadi ii ya kötü olmuş bak bu konuda bilgim yoktu benim de sıkıntım yüksel bel çok giyiyorum etek pantolon falan😀😀 o zaman sallanmayandan takmam lazım dimi
Uzaymekiii Mom832324 dövmeciler deliyor genelde. Acımaya acımıyor ama iyi bakmak lazım yumuşak doku olduğu için kolay iltihaplanabiliyor özellikle ilk zamanlar ama öyle acısı sancısı vs olmuyor yani bende olmadı hiçbi piercingimde tabi bu durum acı eşiğiyle de orantılı 😌
Momm12 Eskiden olsa çok yakışırdı dümdüz karnım vardı hatta takmak çok istıyordum şimdi düşünemiyorum. O şiş inmemiş göbeğim de çok komik olur du hayal ettim de 😂😂
irva Mom832324 Benim acı eşiğim yüksek olduğu için ne dövmelerimde ne piercinglerimde bir şey hissetmedim.Zaten saniyelik bir durum pek hissetmezsin.İyi bir tatto stüdyosuna gidersen daha iyi olur.Hijyen açısından merdiven altı yerlerde yaptırma.😊