Sedakcby Kızlar ya bebeğine 6.ayda menenjit aşılarını başlayan varmı. 6 8 12 de nimenrix 7 9 13 te bexero. Bebeğim şuan 7 aylık. 6.ayinda nimenrix ilk doz oldu. Dün de bexero ilk doz oldu. Bu şekilde ilerleyen var mı
Leylaa_ Sedakcby kızım 4 aylık 5 aylık olunca başlayacağız doktorumuz öyle dedi 13 ayda son aşısı olacak
Kabakcekirdegimiray Sedakcby üç doz bexsero ve tek doz nimenrix olduk biz. 13. Ayda nimenrix tek doz yeterli. Sizin takvim çok yoğun olmuş bu şekilde ilerleyen daha önce duymamıştım. Doktorunuz bu şekilde diyorsa olabilir ama
iremgun Sedakcby nimenrixi 2, 4 ve 13. Ayda olacak şekilde bexseroyu da 3, 5 ve 14 olacak şekilde konuştuk biz
Sedakcby Yani 10 ve 11. Aylar hariç 13.aya kadar menenjit aşısı olmuş oluyor normal mi. Doktorumuza üstüne basa basa sordum bu şekilde dedi. Merak ediyorum başka bu şekilde olan var mı
kenankaan Sedakcby şöyle diyim her cocuk için ayrı takvim oluşturuyor doktorlar. Arkadaşlarımın çocukları sizinki gibi oldu. Benim oğlumun epilepsi kaynaklı ilaç tedavisi nedeniyle biz 1 yaşından sonra başladık, biz tek doz nimerix, 2 doz bexero olacağız.
Alperinannesiii Kabakcekirdegimiray cbaım vize de aynı sizin gibi dedi hangi aylarda vurdurdunuz bexero
Morusevenanne Kabakcekirdegimiray bize 4er tane dediler dedik ona güc mü yeter hem cocuga yazık sonra biz de aynı sizin gibi yapıcaz
Asyammm59 Sedakcby her Dr programı farklı oluyor demekki bize aşı için program verdi hangisini ne zaman yaptırmak istersen diye. Bexero aşı tarihleri arasında 7 9 ve 13. Ayı seçmeyi düşünüyoruz. Ama Nımenrix bizde 1-)2 4 12. Ay 2-)7 13. Ay yahut 1 ve 2 yaşlarında tek doz. Nımetrixi 1 yaşında düşünüyoruz. Doktorumuzda kızına 1 yaşında yapmış birde çok ağır olduğunu söylemiş arkadaşıma kendi doktoru doğru mu acaba
deryata Sedakcby tam hatırlamıyorum tarihlerini ama doktorunuz yaptıysa problem olmaz diye düşünüyorum. ne kadar erken o kadar iyi.
Muhasebeciana Sedakcby her doktorun cizelgesi farkli biz cok erken baslattik. Bexero 3-5-14 Nimenrix 3.5-5.5-13.cu ay olcak sekilde planladi doktorumuz simdi son dozlar kaldi nimenrixi olucak kizim bu ay sonuna dogru kasim sonuna dogruda bexeroyu olup biticek yani her ikisi icinde 3 er dozdan toplam 6 doz olmus olucak kizim
Sedakcby Muhasebeciana He iyi bari benim bebeğim de 6 doz. Ben yanlış anladım sanmıştım doğruymuş, 😅 4 doz kaldı inşaallah. Şifa olsun hepsine allah korusun hepsini
Uykucu Sedakcby özel hastanedeki doktorum bexore olani 5 7 17 Nimenrix 6 ve 13 ay olarak duzenledi. Dun devlet hastanesindeki cocuk doktoruna sordum 9 aydan sonra öneriyoruz biz dedi sasirdim kaldim bende
Sedakcby Uykucu bize de 6 doz şeklinde verildi. Evet ya 9.aydan sonra başlıyor kimileri. Doktor bize demişti nekadar erken badlanirsa okadar çabuk bağışıklık kazanır diye. Diyorum bu aşılar batırdı bizi 😅 yeterki sağlıklı olsun valla gözüne gelmiyor insanın
Muhasebeciana Sedakcby Amin canim hepsini Rabbim korusun insallah sifa olsun.yok yok 6 doz erken baslandigi icin 😃