Nuran84 Anneler hip mama kullanan varmı mamaya, başladıgımdan beri bebegim kakasını yapmıyor bu sorunu yaşayan varmı
thebeautyqueen Nuran84 Hipp combiotik kullanırken bebeğim kaka yapmakta çok zorlanıyordu birkaç gün yapmadığı da oldu. Hipp organiğe geçtim normale döndü. 🤗
zeynepbalci Nuran84 ben 5 ay verdüm kızıma canım kabuz yapmadı hiç zeytinyağı koydum günde 1 2 kaç içine birer damla
Hbbknk Gamziss573838 1 aylıktı denediğimde doktor önerisiyle aptamil conformile döndük rahatladı bebeğim şimdi kan ilacına başladık 4 aylık gene aynı dertten muzdaribiz dönemsem kullanılan şeylerden kabızlık sorunu yaşıyo bebekler bağırsak sistemlerinden dolayı ama her bebekte farklı şekilde tepki olabiliyo tabi
Hbbknk Nuran84 kabızlığı kakasından daha iyi anlarsın kakası nerdeyse bezine bulaşmıycak gibi oluyodu kızımın
thebeautyqueen Nuran84 Teneke olan kutu Hipp organik combiotik o bize de hiç iyi gelmedi. Benim attığım kutuda olan ise Hipp organik. Bununla herhangi bi gaz ya da kabızlık problemi yaşamadık çok şükür. İsterseniz bir de bunu deneyin. Umarım siz de memnun kalırsınız. 🙏🏻
thebeautyqueen Nuran84 Her gün bir kez yapıyor çok şükür. Sürekli mama değiştirmek de kabızlık yapıyor. Biliyorsunuzdur belki ama ben yine de söylemek istedim. 🤗
Barlas35 Bize de aksine hipp organik combiotik çok iyi geldi sma optiğe kullanırken 5 gün kalasını yapamadığı zamanlar oldu. Şimdi 1 en fazla 2 günde bir kakasını yapıyor . Şu an. 2 ay 18 günlük
Nuran84 Barlas35 vlla, kabız degil ama yapmıyo kakasını işte şmdide çiş yapmıyo geceleri gece 11 de bezini degiştrdm şmdi baktm yapmamış. Beni emdi yapmış gece mama vermiyorm sadece emiyo 2 gögsümüde