Minikayaz Uyumaya geçerken birşeye odaklanması lazımdı bütün şarkıları denedim ama (Tuğçe Kandemir gülü soldurmam) şarkısını her açtığımda sessizce dinleyip uykuya dalıyor kuzum artık sizde böyle sakin şarkılar deneyebilirsiniz 🥰🥰
Alazcns Minikayaz oğlum uyuyan bir bebek değil ancak çok ağladığı zaman fazıl saydan insan insanı açıyorum sakinleşiyor. Bir de simge sağın öpücem şarkısında hareketleniyor 🤭
Fulyasin08 Minikayaz Oğlumm 9 aylık, hiç telefondan müzik dinletmedim yanında tv de izlemiyoruz. Uykusu gelince uyuyor kendisi çok şükür. 🤗
Minikayaz Alazcns ayağımda sallayarak açıyorum müziği sakince dinliyo sonra uykuya dalıyo hareketli müzikleri uyanıkken açıyorum oyalamak için işime yarıyo tavsiye ederim🙂
Alazcns Minikayaz teşekkürler tavsiyen için ancak oğlum kucağımdan asla inmiyor 😞 ayağımda sallamaya başladığım an da basıyor çığlığı 😂
Alazcns Minikayaz amin çok amin 💜 Oğlum uyumuyor sürekli ağlıyor diyorum inanmıyorlar ne zaman görseler sen nasıl dayanıyorsun oluyor 😂
Janss Minikayaz Dinleyip geldim şimdi 😌 Bu yavru kuş bundan ne anlayıp sakinleşip uyuyor acaba 🤱🏼😍 Dertli dertli söylüyor kız 🤯
Alazcns Minikayaz görmeni pek önermem 😂 @NekwaSultan gördü biliyor ne kadar zor bir bebeyle uğraşıyorum 🙄 5 çocuğa bedel😂
Alpcan Minikayaz Ne güzel 😊 Benimki ney sesi ile uyuyor. Özellikle hasta olduğu zmanlar rahatlatıyor😇
deletedmom775 Minikayaz benim kızımda manuel matiz şarkılarında uyuyor bende çok seviyorum sanırım bana çekmiş😂😂🙈
Minikayaz deletedmom775 ahaha ben sinir oluyorum o adama klıpleri deli deli yada bi bana öyle geliyo 🙈😂😁
Ozge_AyazEfee Minikayaz uyuturken değil ama sakinleştirmek için bora Duran ın sana doğru şarkısını açıyoruz, bayılıyor bu şarkıya yaaa şarkıyı duyduğu anda evin diğer köşesinden koşar gelir salona 😂 bugün ilk kez traş oldu berberi bu şarkı ile inlettik 😂😂
Minikayaz Ozge_AyazEfee ne güzel🥰 benimkinin saçları da uzun çok terliyo bende kestirmeyi düşünüyorum 6 aylık memleketteyim 1 hafta sonra geri gelicem uzuna alıştım kısa nasıl olucak bakalım düşünemiyorum 🙈😂😁