birtutamsac Kızlar kızım 5 aylık yaklaşık 10 gün önce konak oluşmaya başladı, o kadarda saçlarını kuru tutmama rağmen nasıl giderebilirm sizler neler yaptınız?
Ebrugzbk birtutamsac bizeede aynı şikayet vardı hatta artmıştı zeytinyagıyla ovup bekleyip yumuşamasını bekledik sonra tarakla nazikçe tarayarak kabukları kaldırıp saçı yıkadık 2 yıkamaya geçti.
Asafeymeninannesii birtutamsac Zeytinyağını ısıtıp ılıttıktan sonra iyice saç derisine masaj yaptım, 15-20 dakika beklettim. Ardından konak tarağıyla taradım. Konak tarağı mevcut değilse eskilerde kalan çift taraflı sarı taraklardan varsa ince uçlu kısmıylada tarayabilirsiniz
Pembelikaftan birtutamsac benim oğlumda da oldu tabaka gibi o kadar ki çoktu her yöntemi denedik en son mustela konak şampuanını kullanmaya başladık azalarak bitti çok şükür
birtutamsac Bados41 duştan önce yağladım ama faydasını göremedim sanki, duştan sonra yağlı saç sıkıntı olmaz mı
Bados41 birtutamsac benim görümcem almanyada doğum yaptı sorunlu bi doğumu olduğu için 40 gün yanında alman ebe varmış eğer konak olmasını istemiyorsan duştan sonra yağlamasını söylemiş ben yaptım gerçekten çok şükür hiç konak olmadı görümcemin bebeğininde olmadı
birtutamsac Bados41 teşekkür ederim bir de öyle deneyim. Bebe yağı mı zeytin yağı mıydı acaba kullandığınız?
Selin123 Her duştan sonra o ince uçlu tarakla saç ıslakken geriye doğru tarayın, hala işe yaramıyorsa duştan önce yağlayıp biraz bekletip tarayın ve bebişi yıkayın. Biz böyle böyle kurtulduk, bir de mustelanın konak için olan şampuanı çok çok iyi geldi
birtutamsac Ebrugzbk bende aynısını yapıyorum canım geçmedi daha doğrusu çoğu kalkmıyo duruyo öylece onları başka nasıl kaldırabilirim acaba ya
Selin123 birtutamsac Biraz sert yapmak gerekiyor tabii acıtmadan. Bende başta yapıyorum yapıyorum geçmiyordu, bir gün eşim aldı o girişti taramaya, sert sert taradı o günden sonra azalmaya başladı
yagmur96eymen birtutamsac Bende aynı durumdayım oğlum 3 aylık mustela konak önleyici kullanıyorum yağlıyorum tarıyorum yok geçmiyor
Ebrugzbk birtutamsac valla ben de yapamadım kazıyormuşum canı yanıyormuş gibi hissediyorum anneme yaptırdım elhamdülillah bişey olmadı biraz sert olması gerekiyor sert derken umarım anlatabilmişimdir🙈
pamuk_sekerim2022 birtutamsac duştan önce bebek yağı ve vazelin sürün hafif hafif masaj yapın yumuşayınca tarayıcı. ..Zeytinyağı dahada artırıyor
birtutamsac Asafeymeninannesii kardeşimin tıraş makinesi tarağı vardı onunla tarıyorum yağlıyorum da ama geçmedi 😣
Asafeymeninannesii birtutamsac Doktorumuz konazol adında bir şampuan önermişti. Oda işe yaramıştı. Onuda deneyebilirsiniz😊