300721 İstanbul Ankara ve İzmir’de kask ölçüm merkezleri var cranial tedavi merkezi ve ch-pro kask merkezi.. ölçüm yaptırın bebeğinize muhtemelen yatış şekliyle düzelicektir sizin bebeğinizin kafası çünkü 6. Aydan önce sana kolay ve çabuk sonuç alınıyor şiddet skalası alınır .benim oğlum da sırtüstü sola yatıyordu doktor doğduğundan beri sağına yatır yamuk kalacak kafası diyordu aldırış etmiyorduk anne karnında alışmış sola yatmaya kanala da erken inmişti. Neyse 3. Aya geldiğimizde bariz belli oluyordu artık eşimi ikna etmeye çalıştım kask merkezi için herkes büyüdükçe düzelir dedi Ama 5. Ay oldu daha da belirginleşti çünkü ne yaparsam yapayım sağına yatmadı. 6 çocuk doktoru ve 2 beyin cerrahına daha gittik hepsi daha biz söylemeden sormadan kask taktırın dediler ve eşim ikna oldu sonunda 7,5 aylıkken kask takıldı 1 yaşında bitti artık yuvarlak bir kafası var çok şükür. Fiyatlardan bahsedeyim, cranial tedavi merkezi 7 ay önce 25000 dedi ch pro kask merkezi 12000. Fiyat farkının sebebi biri ölçümü alıp Amerika’ya gönderiyor orada yapılıp geliyor kask, diğeri de kendisi imal ediyor . Ch-prokask merkezinde taktırdık biz İstanbul’da.burada çok anneye de yardımcı oldum hepsi de kask taktırdı . Ama dediğim gibi bebeğiniz küçük düzelir. Siz cranial tedavi merkezini arayın siz şehir dışında olduğunuz için fotoğraf isteyeceklerdir ve yardımcı olurlar mutlaka sizi bilgilendirirler. Ağlamayın halledilir kaska gerek kalmadan büyük ihtimal