Rehoo Kızlar arı mama bebeklere bu kadar zararlıysa neden heryerde satılıyor ya kızım ek gıdayı reddediyor bundan denesemmi
Yamanikomm Rehoo ya kusura bkamayin bu ari mama ne oluyor bu hippin filan hani varya kasik mamasi onlar gibimi
Poyrik21 Rehoo valla canım herkes bişey soyluyo ama annem benide kardeşimide arı mamayla büyütmüş bende veriyorum çünkü sadece mamayla besleniyo oğlum emmedi hiç en azından ondanda veriyorum arada olsa ek gidayada geçtik biz hem yok tutuyo hem mamadan azda olsa tasarruf çünkü yetemiyorum
Nihal1341 Rehoo herkes ayrı bi düşüncede ama ben bazen veriyorum hatta sütlü ve hurmalı olanı çok güzel bence 🙊
mavisgozlum Yamanikomm kasik mama kullaniyo musunuz nasil veriyosunuz kullaniyosanuz ben de düşünüyorum da
Yamanikomm mavisgozlum evet kullaniyorum hippi pirinclisini biberona yapiyorum yatmadan haftada bir kez ama fazla degil ek gidaya gectik degisik tat olsun diye veriyorim ben
Poyrik21 Rehoo bebeğin kaç aylık benimki beş aylıgi geçti ben daha katı yapiyorum zaten biberonda yapmayı pek beceremdm çok pütürlü olduğu için pek akmiyo biberondan bu sefer agliyo diye
Yamanikomm mavisgozlum onemli degil canim daha yeni gectim sayilir ek gida yogurt havuc kabak elma armut o tarz seler bide sebze corbasi
Miniknur Ya tabiki yese birşey olmaz. Cips de sağlıklı değil ama yiyoruz:) ölmüyoruz. Ama sağlıklı olmuyor çok işte. Yemiyorsa geçici dönem verebilirsin. Benimki de her şeyi muzla istiyordu. Kıymalı yemeğe bile muz karıştırmıştım🤣
Rehoo Miniknur ya başta yiyodu 6 aylıkken başldık ne versem yerdi 7,5 aylık şuan 2 haftadır diş çıkarıyor kafasınk çevirmezdi öeviriyor babası gelince yiyor
Yamanikomm Aznurr kasik mamasi digerleri ile ayni degilmi simdi bende hippin kullaniyorum kararsiz kaldim
Poyrik21 Rehoo tamam o zaman sende kaşık mamasi olarak katı yapıp verebilirsin ben öyle veriyorum her zaman olmasada arada yapıyorum hosunada gidiyo
Aznurr Yamanikomm bn kutu üzeründwki ölçüye göre yaptım kıvamı fln çok sıvı oldu bebeğimde yemedi hero bayb aldım sonra .