E_doga minmin-hanim bilmiyorum . Doktorum reçete etti eşim eczaneden aldım . Sonra kontrolde taktı doktorum. Eczaneden alınan birşey sonuçta bence devlette de takabilirler diye düşünüyorum
Gmze1998 4072020 kadınlara bu hakkı vermiyorlar doğum yapmak istemiyor kadın engelleliyor yani onada karar veremiyoruz
Karannn 4072020 canım özelde yapacaksan doğumu hiç sorun değil eş imzasıyla yaşa bakmazsınız tüpleri bağlıyorlar bende 34 yaşındayım 2. Hamileliğim bağlatıcam bence yaş önemli değil zaten kişi kendini bilir yaşım kaç olursa olsun tekrar bir hamilelik ve 3. Çocuk asla istemiyorum rabbim isteyene versin çocuklarımı da bana bağışlasın
GoGirl 4072020 geri cekilme zaten riskli bir durun o yuzden onu korumadan saymayin bence. Spiral prezervatif Ya da hem prezervatif hem geri cekilme hem iğne
FHKK 4072020 35 yaş ve 3 çocuk sonrası bağlanıyor diye biliyorum (yanlış ise düzeltiniz) Eltim bağlattı ondan biliyorum.
3melekannesiiii Ben 3 ay önce 3. doğumumda bağlattım. 3 kızım var ve 35 yaşındayım daha düşünmüyorum. Kesin çözüm istiyordum diğerleri ile artık uğraşamam. Gerçi bağlatanlar da 2000 de bir hamilelik ihtimali varmış o da beni bulmaz inşallah🤪
2maviboncuk 4072020 Ben değil Bi yakınım bağlantı sezeryan sırasında tekrar ameliyatla açılabilir isterse artık böyle oluyormuş (bağlatma diye yorum yapanlar için dedim) yoksa genel anlamda tam Bi bilgim yok canım.