DurununAnnesi12 durucinar ah ah ya anacım siz büyütmüşsünüz bırakın da kendi yavrumuzu biz büyütelim dimi çok özlüyorlarsa evlatlık alsınlar
Tatlican Sevdamavi Lütfen damakları kaşınan bebeğin ağzina kendi parmaklarınizi vermeyin.Dışardan gelip bunu yapiyorlar çok moral bozucu
alinaannee Bilmukabele haaahhaa🤪kesin net doğru tespitler bunların hepsini diyen bir kaynanam var💆♀️
Nilunas Uyuyor mu gazı varmı diye sormasınlar. Biz onu sevmeye geldik niye uyuttun diye saçmalamasınlar
kbtmz Sevdamavi estağfurullah kuzum önemli değil,çocukla insanda akıl kalmıyor bazen,yanlış anlıyabiliyoruz ☺️
tekboynuzluat Ssssraa ben espirik yapıyorum yoksa misafir gelse diye dua ederim hep😍 çünkü kimse gelmiyor
alinaannee Ssssraa kız takılıyoruz şırdan gülüyoruz yoksa misafirgelince kızım az da olsa duruyor yaramaz kız gidiyor on dk da olsa masum bir kuş geliyor🥰
Simay21 Ssssraa valla ben misafir çok severim ama şahsen pandemi döneminde evet kimse kimsenin evine gitmese daha iyi
alinaannee Ssssraa hahaaa hem de nasıl 🤪 fena inceliyor bir de her yerini inceler sonra gidion ısırır haaha🤪