Ertugrulunannesiii Çok iyi ya annelerimiz çok güzel cevaplandırmış okurken çok eğlendim. Fakat bir sorunumuz var burda özgürce dile getirdiğimiz cümleleri insanların yüzüne karşı söyleyemiyoruz keşke kendileri akıl etse oğlum 7 ay 7 günlük şu an herkes ağzını açıyor. Ben yine kendi bildiğimi yaparım sonuçta araştırabiliyoruz ve siz sevgili annelerin paylaşımlarından bakıyoruz okuyoruz ama çoğu insan israf konuşmalar yapıyor. Bunu nasıl aşabiliriz sevgili anneler?
Munisee Dnyglclkmisafirlik msjni gormezden gelin cocuk acmis ben gormedim😃 calan zili duymazdan gelin uyuyorduk veya wc deydm gibi . Saka bi yana da o kadar anlayissiz insan cogaldiki birkac sene once dogum yapms arkadsm geldi gecenlerde resmen benden hiznet bekledi iki cocukluyum ikincisi 2 aylik daha . Cok sasirdim sabki hic yasamamis zorlujlari bilmiyormus gibi. Bidaha geldi caldi kapigi acmadm napim beni anlamayni ben hic anlamak istemiyorum ugrasick firsatm yok olani yavrularma ayirdin
S_ozlem Sevdamavi ay su yazdigini whatsappta paylaşasim geldi, ama bazi insanlar alinir diye paylaşmıyorum 😀
S_ozlem kaymakliekmekkadayifi en sinir olduğum şey bebegim uyurken ben çıt çıkarmıyorum çevremdeki insanlar umursamadan bağırarak konuşuyor 😡
BeyzanurMelisa Sevdamavi Zamansiz ve uyku saatlerinde bebeğimi sevmeye yeltenmeyin. Bebegimi sevmeniz ve kucağınıza almanız için izin isteyin. Cinsel sözcüklerle bebeğimi sevmeyin (Duduşlarını yerim, gotunu yerim…).
Derindenizannesi AA_ikizlers35 Al bendende okadar ikiz annesi olmam cokkk zor ama bı okadarda şahane bazen herşeyi birakiyorum tüm günüm onlarla ve birde birbirlerini kiyaslamazlarmi ay hangisi önce doğdu bak o daha boylu kilolu kızın neden zayıf emzir bol bol senin sutun yetmiyor mu bak diğeri zayıf kalmış giydir sen çorap patik yelek üşür onlar nede yemiyorki diğeri hastami acaba napiosim ikisiyle ayy sen hiç bişi yapamazsin kolay deil tabi dlalga geçer gibi konuşmalar ay kal geliyor bazen ya bırakın ben anneyim evet kimse anneligimizi sorgulamasın lütfen gerçekten biz secilmiz anneleriz ve hiç kolay deil iki çocukla birde üstüne saçma sapan yorumlar yorum yapacağına yardım et baride. İse yara bende ne kadar dolduysam🤣 dokuverdim içimi
AA_ikizlers35 Derindenizannesi al benden o kadar valla bir gün bomba gibi patlıcan😂😬her b*ka bir laf .her şeye karışıyorlar öyle değil böyle .böyle değil öyle .eskiden böyle değildik biz .biz böyle olsaydık kaynanalarimiz bizi döverdi kızardı.siz şanslısınız şimdiki nesil.banane kardeşim eskiden sizden .ben şimdiki zamana bakarım .bı salın ya bizi salın😡😁😂😬🤮🤮🤮🤮🤮kusacam yani artık
fistikli_gaymakli_baklava Sevdamavi Bebegi çağırınca size gelmiorsa zorlamayın yada laf sokmak için annen mi dedi gitme die bebek bu bebek 8 aylık daha 🏵️Hastaysaniz annesi kucağına alma diosa alma bişi olmaz ne olacak demeyin 🏵️Annesi bebeğime şeker verme diosa verme hele birde kendi ağzında çiğneyip bebeğe veriosan VERME… 🏵️Annesi bebeği için ne gerekli bilir akıl almak isterse kendisi sorar soylemene gerek yokk 🏵️Sizin zamanınızda b*klu bezleri elle yıkamış olabilirsin saygım var ama devir değişti bende yapamam herhalde bebek uzerinden laf sokma …
fistikli_gaymakli_baklava Sevdamavi bebek daha ek gıdaya bile gecmemisken buna süt verme kilosu var zaten deme varsa var sanane süt vermim de ne vereyim 🏵️ek gıdaya geçince ay şunu verme yada her senin elinde gördüğünü yiyecek die bir kaide yok bak bebek istedi verim deme nerden bilion istediğini 🏵️Uyuyosa uyandırma ayy bak biz geldik deme 8 aylık bebek ne anlasin senin geldiğini kalkıp zil mi tqksin sen geldin die 🏵️Ve en önemlisi çocuğuma giydirdigum kıyafetlere karışma nasıl giydirecegimi bilirim ben çok bilion yap bir tane 😁😁😁😁😁 ay ne dolmusum tam benlik postmus 😂😂
elmalikurabiye Sevdamavi uyuyan cocugu aa bi getir uyandir da sevelim gibi sacma sapan tekliflerde bulunmayin.
Gunes3535 Sevdamavi saçma sapan yorumlarınızı kendinize saklayın bebeğimle temas kurmayın ve mümkünse ziyareti kısa kesin ilgilenmem gereken bir bebişim var
Mth Sevdamavi . Uyuyan bebeği sevmek için uyandırmayın! . Sessiz konuşun/gülün! . Parfüm sıkmayın! . Kendi görüşünüz içinizde patlasın! . Bebeğimin altını alırken gelme/bebeğimin bacaklarını tutmana gerek yok yardım istemediğim sürece. . Hayır bebeğimi yıkayamazsın! . Kendi çocuklarınla kıyaslama! . Canımızı sıkmayın! . Öpmeyin! . Herşey için izin alın. . Fotoğraf paylaşmayın! . Sürekli video çekme, seveceksen anı çıkar. Bebeğimi radyasyon a mahrum bırakma! . Annem diye hitap etmeyin! . Düşüncelerimize saygı duyun/uygulayın! . İzole olun, toplu taşıma kullandıysanız mümkünse yedek kıyafet ile gelin! . Mümkünse pandemi bitince bekleriz bizde büyümüş oluruz 😂
Hatcerduran Sevdamavi keşke gelmeseler. Bebeğim yoğun bakımdan bugün çıktı. 4 sefer misafir ağırladık gün içinde. Gelen geleyim demiyor geliyorum diyor.
Simay21 Sevdamavi bebeklerin direk ellerinden tutulup sevilmesine o kadar kızıyorumki herkesi uyarmak zorunda kalıyorum ellerinden öpme bilmem ne diye kimse düşünemiyo elleri sürekli ağzında diye🤦🏻♀️