fresh_mom Merhaba güzel anneler bebeğime sleepy marka bez kullanıyorum sürekli büyük almama rağmen bacaklarında hep lastik izi oluyor sizler de karşılaştınız mı böyle bir durumla
bir_melek_annesi fresh_mom evet o durumu bende yaşıyorum 5 numara almama rağmen hala sıkıyo lastiği sırf o yüzden slepyi sevmiyorum güzel bir bez bulursam değiştircem
zeyzey77 fresh_mom Sleepy bez biraz dar ondan dolayı olabilir . Baby turco Sleepy beze göre daha geniş ve rahat
Deletedmom5284 Benim kızında baldıkları kalın beli ince orantısız biraz oluyor banada, lastikleri dışa doğru katlıyorum
fresh_mom bir_melek_annesi bende arayış içindeyim 7 kilo oğlum 3 numara aldım 4 e geçicem başka markalara baktım en uygun sleepy malesef
_caglabebek bir_melek_annesi bende sleppy kullaniyorum 5 numara 8 kilo kizim nekadar buyuk alirsam alayim lastik izi oluyor diger bezlerde olmuyormuymus ben hepsinde olur diye dusunmistum
fresh_mom Deletedmom5284 Migros’un markası demi onu da araştırdım fiyatı biraz pahalı geldi sleepye göre
Deletedmom5284 fresh_mom Canım daha kaliteli o kadar fark olsun kullandığım en iyi bez hatta primadan bile iyi bence
Merve-34 Ben molfix kullandım o da iz bırakıyordu şimdi sleppy kullanıyorum onda da aynısı iz bırakıyor
filizyayli fresh_mom sleepy kullanıyorum ben 3,5 aylık bebeğim 4 yaşında oğluma da onu kullanıyodum küçükken hiç sızdırma yapmadı lastikleri de hep kopartırım el alışkanlığı olmuş artık o lastik izini bebeklerde görünce çok üzülüyorum çünkü