Ebrar18 Hergün indirim kolluyorum 50 ye 20 85 e 25 60 a 30 Çay olmuş 40 tl ben 20 tl ye aldım yumurta 30 tl ben 18 tl ye aldım Sıvı yağ 95 ben 55 aldım indirim kuponu hastası oldum 😂✌🏻 Sizinde varmı böyle hastalığınız
Aliveannesiiii Ebrar18 hastalık değil ama kontrol ediyorum ve değerlendiriyorum kesinlikle, cidden çok faydalı oluyor çoğu şeyi indirimli almış oluyorum😅
Mircet Ebrar18 maalesef ki piyasanın halinden sonra oldu bonus takip etme huyu😭 genelde o tarihlerde toplu alışveriş yapmaya çalışıyorum deterjan şampuan diş macunu gibi bozulmayacak şeyleri indirimde bulursam stok yapmaya çalışıyorum çünkü biliyorum ki bir ay sonra en az 5 lira zamla alacağım
Ebrar18 Mircet aynen canım malesef Z bu kapitalist tuzağına düşmem diyordum ama stok yapmaya başladım . Her geçen gün fahiş fiyatlar görüyoruz .
Ebrar18 sademinannesi canım Trendyolda hızlı market Hepsiburada hepsiexpress getir uygulamaları ilk siparişlere de kupon veriyor sonra arada bir market kuponları veriyor kârlı oluyor herşey .
bikerem Ebrar18 hic kacirmam,hatta evde kizlar esim ve benim olmak uzere 4 telefon var,hepsinden yakalarim😁favorim getir ama Trendyol express,istegelsin,gonder,migros,da arada yakaladiklarim. Getir favorim bezi hep oradan alirim
Ebrar18 bikerem aynen bir telefon da 4-5 telefon ve tabletten yapıyorum başka başka hesaplar açıp resmen bağımlılık gibi bişey oldu bende 😂😂
Ebrar18 Leylaa_ Trendyol hızlı marketi kullanın hepsiburada da market kullanın getir bide bu 3 ünden market alışverişimi yapıyorum
Ebrar18 ZHE evet neredeyse yarı yarıya farkediyor gerçekten . Sonra asıl fiyatlar ile alışveriş yapsak çıkamazdık sanırım bu işin içinden 😩
Ebrar18 Deletedmom5284 kız üşenme gerçekten bir kere yapsan indiirmli bişey alsan o seni çeker zaten . 🥳🥳 sıvıyağa ne kadar veriyosun 5 lt sine 🤔