tatlibiseey Esincan benı de cok zayıf goren bır mahalle baskısı vardı(52kılo) yıllarca boyle devam ettı esım de cok sıkayetcıydı bu arada..bombax dıye bı takvıye kullanıp 5 haftada 7 kılo cıvarı almıstım son 6 yıldır da aynı kılodayım
Esincan tatlibiseey onu kullandım sütle içiliyor ama midem kötü oluyordu kokusundan aldığım gibi çöpe atım
Fadimeelif tatlibiseey nerden aldınız ki zararı varmi emzirenler için denemediğim şey kalmadı belki fayda eder bana da
Leonmom Pnarferah Esincan kızlar siz neyin kafası ya?? Nasıl böyle konuşturabiliyorsunuz yok zayıfsn iğrençsin yok kilolusun hayırdır ya williamlarla fln mı evlisinz 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Mrs_Mert Esincan gittiğinizi okudum da bölümü sormuştum ben 😃 dahiliyeye mi gittiniz yoksa diyetisyene falan mı
Esincan Mrs_Mert dahiliye canım kan değerlerime baktı hiç bişeyin yok dedi bende anlamdım Ki dedim evlenecem biraz kilo alacam ama nerde dedim iyi doğum dan sonra alırım ama yok vala doğurduğum gibi eski Halime döndüm bide oğlum 7aylık emziryorum
Esincan @tatlibiseeybilö tatlibiseey hım alırım belki yeniden ama bebiş enziryorum ilaç kullanmaktan geri çekinyorum
Mrs_Mert Esincan ya benim de öyle oldu. Hamileyken 15 kilo aldım oh dedim birazı bende kalır. Dediğiniz gibi emzirirken hepsi gitti eski kilomdayım şu an
Esincan Beray15 evlenmeden önce çok güzeldim çok yıprandım canım misafir çoçuk kocaderdi beni öldürdü
eelifer Esincan herkesin derdi farklı :) ben de zayıflamak istiyorum doğum kilolarım kaldı biraz eşim iyisin diyor ama ben takmış durumdayım
Morcivert061 Esincan yok bizde hiç yaramıyor. Ben onun kadar yesem kapıdan sığmam. Ama bünye meselesi metabolizması çok hızlı çalışıyor