CatBoy Nskrhn Alerjeni bulamadığınız sürece verdikçe devam edecektir. Muhtemelen bir süre ara verip gözlemlemenizi isteyecektir doktorunuz.
Nskrhn MinikPrensesannesii yok hayır bütün gün sadece benimle akşam da babasını görüyor onda da uçuk falan yok 🙁
Minik112 Nskrhn o zaman canim sen bi aile hekimine falan götür cunku bize hametan falan dediler gayda etmedi bende bepantol un cil bakim kremini surdum duzenli olarak yikadim yuzunu sonra kremledim 1 ay sonra azqldi ve gecti
Minik112 Nskrhn oy kiyamam ya minnosa 😔kizim in duzelmisti ama 1 ay surekli bakim yaotim sizde deneyin en olmadi dr a goturun
Sherlock1180 Nskrhn Kızımın bu aşamada degildi ama biraz daha iyi haliydi alerji çıkmadı mustela bakım.kremi aninda gecirmisti simdiden çok geçmiş olsun
cikicikolatamm @Nskrhn ayy maşallah ♥️ cnm bizde de olmuştu aynisi. Her sabah yumurta yerdim sütümden ona geçtiği için alerji yaptı. Alerji testi yaptık yumurta beyazı çıktı.
Ogulcan Nskrhn canım bebeğinin bi ürüne ciddi alerjisi var bizim 1.5 aylıktan beri süt alerjimiz var süt alerjisi olsa çoktan belirti verirdi kök sebzenin dışında kırmızı mercimek gibi tadımlar yaptın mı canım
birgull Nskrhn benim bebeğimin de agzinn etrafina yogurt bulasinca böyle oluyor sanirim yogurt alerjisi var kestim yoğurdu bir daha olmadi