Bebeminnie Nskrhn zaditen damla iyi geliyor alerjiye doktorunuza bir sorun, benm kızım da böyle oluyordu kaşığın yaptığını farkettm. Sonra hep plastk silikon falan kullandım
Mms06 Nskrhn süt alerjisi gibi benim kızımda olmuştu canım emziriyorsan sen süt ve süt ürünleri yeme doktora git bir ama bu ağzının kenarinda besin kalması değil
Nskrhn Mms06 ilk doğduğu zamanlar kakası yeşil falandı doktor şüphelendi ben bi kaç ay diyet yaptım sonrada relactaz kullandık diyeti açtık baya oldu hiç böyle bişey olmadı ek gıdaya geçtik ondan sonra oldu
Minik112 Nskrhn oy kiyamam ya minnosa 😔kizim in duzelmisti ama 1 ay surekli bakim yaotim sizde deneyin en olmadi dr a goturun
CatBoy Nskrhn Alerjeni bulamadığınız sürece verdikçe devam edecektir. Muhtemelen bir süre ara verip gözlemlemenizi isteyecektir doktorunuz.
Nskrhn MinikPrensesannesii yok hayır bütün gün sadece benimle akşam da babasını görüyor onda da uçuk falan yok 🙁
Minik112 Nskrhn o zaman canim sen bi aile hekimine falan götür cunku bize hametan falan dediler gayda etmedi bende bepantol un cil bakim kremini surdum duzenli olarak yikadim yuzunu sonra kremledim 1 ay sonra azqldi ve gecti
Sherlock1180 Nskrhn Kızımın bu aşamada degildi ama biraz daha iyi haliydi alerji çıkmadı mustela bakım.kremi aninda gecirmisti simdiden çok geçmiş olsun
cikicikolatamm @Nskrhn ayy maşallah ♥️ cnm bizde de olmuştu aynisi. Her sabah yumurta yerdim sütümden ona geçtiği için alerji yaptı. Alerji testi yaptık yumurta beyazı çıktı.