ikibebebiranne_ Arkadaşlar 23 aylık oğlum ve emziriyorum doktora sordum asi olmak istiyorum bı yan etkisi olurmu diye 6 saat emzirmeyin dedi yarın asi olcam bu aralar iştahı yok emmeye çok düşkün nasıl oyalacam bilmiyorum sizede denildi mi 6 saat emzirmeyin diye ?
arc-1521 ikibebebiranne_ bende hemen emzirdim ilk dozu bebeğim 29 günlükken olduk antikor oluşur demişlerdi
yareninannesii ikibebebiranne_ aşıdan gelir gelmez emzirdim çok şükür hiç bir sorun yok yani ki hamilelere bile yapılıyor sonuçta
Kereminannesiii ikibebebiranne_ kısa vadede emzirmeyi bıraktırmayı düşünüyorsunuz bekleyin bence. Sonuçta yan etkileri belli değil.
ikibebebiranne_ Kereminannesiii Emzirmeyi Biraktirmayi düşünüyorum da nasıl bıraktıracagim konusunda hiçbir bilgim yok emzirmeyi bıraktıran anneyseniz yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler 😊
Kereminannesiii ikibebebiranne_ kısa süre önce bıraktırdım bende oğlum 23. Ayını bitirecekti. Gece artık emzik gibi olmuştum uyumuyordu. İlk gün bayağı emzirmemeyi denedim gündüz sorun olmadı ama gece çok ağladı. Sabır taşı sürmüştüm her ihtimale karşı ama ona rağmen emdi. İlk gece başarısız olduk. İkincisi akşam komşu tavsiyesiyle para bandını denedim. Ağzına aldığı kısmı komple kapattım. Farklı bir doku gelince gelmek istemedi bayağı ağladı bir şekilde uyuttuk. İkinci akşam geldi baktı annecim süt bitmiş artık dedim. Yoğurt için her hafta süt alıyoruz artık sütü amcadan alacağız dedim. Biraz ağladı ama uyudu. Üçüncü akşam daha rahattı. Bir haftanın sonunda süt olayı tamamen bitti. Anne süt bitti diye geliyordu. Hala gelir sever öper. Kademeli bıraktırmadım çok aşırı düşkündü artık emerken uyumaya geçmişti. Yenidoğmuş bebekler gibi düşünün ☺️ Çok şükür atlattık. Sırada bez var bakalım o nasıl olacak
Kereminannesiii ikibebebiranne_ aşı konusunda da bence emzirmeyi bıraktırmayı bekleyin. En hafif ilacı içerken bile nasıl düşünüyoruz. Etkisinin ne olacağını bilmiyoruz. Şahsi fikrim ☺️
tubasd ikibebebiranne_ onlarda asinin icinde ne oldugunu ne gibi yanetki yaptigini bilmedikleri icin degisik yonlendiriyorlar.
2lokummannesiii ikibebebiranne_ Hamile ve emzirenler açısından tam net bir açıklama yok bence emzirmeyi kestiğinizde aşınızı olun. 6 saatten ziyade 24 saat bekleyip sütlerinizi bu sürede sağıp atmanız gerekiyor ki yine bile eser miktarda geçer.
ikibebebiranne_ 2lokummannesiii Evet bende öyle düşünüyorum ama kovid bulasirsada daha kötü olursak diyorum ne yapsam bilemedim
ikibebebiranne_ Kereminannesiii Cok teşekkür ederim öpüyorum güzel yureginizden uzunca yazmışsınız usenmeden Allah razı olsun peki böyle garipseme yani nasıl desem tuhaf bı duygu olusuyomu bebeğinizin yüzünde ben bundan korkuyorum birazda onun en sevdiği şey meme nasıl elinden alırım nasıl üzerim diyorum o yüz ifadesini görürsem kahrolurum diyorum biliyorum annelikten evham yapıyorum ama anlıyorsunuz umarim
Muhasebeciana ikibebebiranne_ hayir doktorumuz hemen emzirebilirsiniz sorun yok dedi benimde asi oldugum zaman kizim yeni yeni iyilesmisti ama hic o hafta yemek sokamadik agzina bogazlarindan dolayi yemedi hep anne sutu emdi asidan 1.5 saat sonra emzirdim ben
ikibebebiranne_ Minik1anne Peki belirti yaşadınız mı biontech etkisi çok olduğundan ağrısı sizisida çok oluyomus sinovac a göre siz ne yaşadınız
Kereminannesiii ikibebebiranne_ rica ederim ne demek ☺️ Yani ilk akşam süte ulaştığı için çok önemsemedi. Tekrar denediğim akşam istediği halde ememediği için çok kızdı. Gündüz de emmek istedi annecim süt yok bitmiş dedim yüzüme baktı kontrol etti hala bant var mı diye var olduğunu görünce sevdi. Öpmek istedi fırsat verdim. İlk zamanlar hep dokunmak istedi. Hayır demedim. Hep fırsat verdim. Bir anda en sevdiği en güvendiği şeyi elinden almış oldum çünkü. Anne çüt bitti diye geldi yanıma hep. Hala da gelip sarılır öper. Hatta bazen öperken emiyormuş gibi yapıyor. İçim Tuhaf oluyor kıyamıyorum. Ben aşamayacağım sandım ondan ziyade çok şükür korktuğum gibi olmadı.
ikibebebiranne_ Kereminannesiii Ayyy yavrum ya kıyamam şuan kaç aylık hiç sormuyor değil mi unuttu mu tamamen