Yeniann3 Bugün sünnet oldu oğlum saatlerdir ağlıyor. Gözleri şişti artık. Sakinleşmesi için neler yapabilirim
mummy Yeniann3 ilk gün zor geçiyor ağrı kesici fitil en etkili yöntem acile gittiğimizde fitil vermislerdi
A133 Yeniann3 ağrı kesici fitil etkili oluyor birde bandaj varsa çıkarmanızı öneririm benim oğlum rahatlamıştı çıkarınca
srenn06 İlk gün sadece ağrı kesici vermemizi söylemişti bizim doktorumuz ama ertesi gün ılık suyun icinde 20 25 dk oturtmaya başlamıştık günlük rahatlaması için suya bide şampuan katmamızı söylemişti iyi geliyor 🌺
mummy Yeniann3 Yani dediğim gibi biz dayanamadik koşa koşa acile gittik fitil verdiler diğer suruplarin çok etkili olacağını düşünmüyorum
Yigitim12mart Yeniann3 kac aylik canim bizimki 7 aylik dun yaptirdim orda bardak koymadilar eve gelene kadar cok bagirdi sonra kantoran yagi ve kremi surup bardagin alt tabakasini birazcik kesip bezide ustunden kapattim oyle rahatladi bide agri kesici calpol kullandim sukur ondan sonra hic bir sıkıntımız olmadi
mino01 Yeniann3 bize doktorum kantoran yağını bol dök ve birde krem verdi sür dedi. Üzerine pet bardağın alt kısmını kesip açın üzeine koyun beze değmesin canı yanar dedi. Şükür ağrısız atlattık biz.
kenankaan Yeniann3 fitil verin cocuk Ağrıdan helak olur. Oğlumda da fitil verdik yoksa dayanamaz cocuk
kahvela Yeniann3 calpol ve dolven sünnette çok etkili olmuyor ağrı kesici konusunda. Bence nöbetçi eczaneden fitil temin edin yavru çok rahatlar geçmiş olsun
hvvylmz Yeniann3 10 gün önce 50 günlük bebeğim yaptırdım furacin krem ve paranox fitil hemen verdi doktor her bez açişimda kremi günde 1 kere de fitil verdik şükür hiç ağlamadı fitil verin agrısını alsın bebeğinizin
srenn06 Yeniann3 dikişli mi oldu işlem? Biz klipsli yaptırdık öyle bi durum olmadi hatta her çiş yaptığında oraya şırıngayla ılık su sıkıyorduk tabi Bizim doktorumuzun önerisiydi yanlış yönlendirmek istemem doktorunuz daha iyi bilir
Sahinftma Yeniann3 çok geçmiş olsun, kaç aylık ?değişik birşeyler verseniz ilgisini dağıtacak bakmaz mı acaba
Yeniann3 Sahinftma teşekkür ederim. 15 aylık dün çok fazla ağladı. Helâk oldu ya. Bugün biraz daha iyi şükür
Minikoglumm15 Yeniann3 hayırlı olsun diyelim canım ilk gün zor olur tabi. Bende Ankara Devlet de yaptırmıştım sonra pişman oldum ilgşizilik ve ilaçlar işe yaramadı hiç. Siz devlette mi. Doktordan doktora fark var fitil iyi gelmişti bize