Angellove94 Adkut onu artık bulamıyorum ya acaba nerden alınıyor ben şu anda bebivita kullanıyorum ama o daha iyiydi buna göre ama bulamıyorum
Mucizemsin21 Muru gaz kabızlık yapıyor Mu acaba biz bebelac gold kullanıyoruz o kabız yapıyo bende bu mamayı denemek istiyorum
ipegin_annesi HappyKids Akliniza gelen en çok bilinenleri kullandım bebegim hep red ediyor en son bu hafta bebivita aldık ebebek den ilk başta güzel içti şimdi onu da istemiyor ne yapcam bilmiyorum yemiyor bişey .
zeyzey77 Adkut Hero baby devam sütü üretimi yok artık . Satanlar son stokları satıyorlar. Kızımda kullandım iyiydi ama artık yok . Kendi firmasi söyledi
MinAlya Hipp combiotic 1 kullanıyorum kızım doğduğundan beri kilo alımıda gelişimide çok şükür iyi 🙏🏻🥰 biz çok memnunuz.
Habibeasel16 Fatmagul6543 ben kullanmayı düşünüyorum doktorumuz önerdi ama emin olamadım çok gazlı kaka yapamıyor kullanıyorsanız bu durumlar nasıl kilo alımı nasıl
Elfctllm Fatmagul6543 Bütün mamaları denedim hepsinden en iyisi evolvia zeka gelişimi olsun kilo aldırma bakımından olsun diğer mamalardan en iyisi o
lidyahsn HappyKids en başımdan beri aptamil kullandım kilo alımı iyiydi. Hipp iyi diye ona geçelim dedik ama malasef yaramadı kabız yaptı bir de her mamadan sonra kusturdu
Melinamom lidyahsn bizde bebelac gold kullanıyorduk daha kaliteli diye öneri ile hipp aldım çok kusma yaptı bizede birde hiç doyurmadı bebeğimi
Berilinannesi_ Kocabebek Bende kızıma uzun bi süre golden goat kullandım çok da memnun kaldım. Asla gaz veya kabız yapmadı. Sonra kilo alımı az diye hipp kullanmaya başladık ama kilo açısından yine bi fark olmadı. İkisi arasından içerik olarak da tercihim kesinlikle golden goat 🤞🏻
Elifaaa Hipp kabız yapıyor asla tavsiye etmiyorum aptamil conformil kullanıyorum sırf hipp mama yüzünden kabızlığa en iyi gelen mama hangisi bilemem tabi çok zor bu mama seçimi
Mmavi SMA cok memnunum. Kilo alim ve anne sutune yakin olmasi tercihimdi. Ama mesela evolvia,hipp gibi mamalarin icinde palm yagi olmasi buyuk eksi bana gore tabi.
Berilinannesi_ Habibeasel16 Biz çok uzun süre kullandık gaz ve kabızlık asla yapamadı. Kilo alımı fazla değildi ama bu benim kızımın bünyesiyle alakalı galiba. Sonra denemek için hipp kullandık onda da aynısı oldu çünkü.
Fatmagul6543 Habibeasel16 ben ilk aylar 3 saatte bir veriyordum doyuruculugu iyi doyuruyor ama gaz meselesini bilemiyorum benim bebeğim çok gazlı bir bebek beni de ense mama da içse yani kilo alımını iyi yapıyor ben kilo alımı olmuyor diye başlamıştım ilk aylar memnunum halada kullaniyorum doktor tavsiyesi ile basladim
Ecrintugce @Fatmagul6543 ben kullandım kabız yaptı o yüzden bıraktım. Sma da çok gaz yaptı aptamil kullanıyoruz şuan
Kardelensarica Aptamil ile başlamıştık oğluma aşırı gaz yaptı sonrasında sma denedik oda kabızlık yaptı Şimdi Humana kullanıyoruz ne gaz sorunu kaldı ne de kabızlığı ve kilo alımıda çok iyi. (Tabiki her mama her çocukta aynı sonuçları vermeye biliyor)
kahvela Ekin22 ya ben bu zamana kadar salak gibi fazlasını kusuyor diye düşünüyordum ama mama içtikten 1.5-2 saat sonra da fazlası olmaz diye kafama denk etti birden 🤦🏻♀️ Nasıl bu zamana kadar aklıma gelmedi diye kendime kızıyorum