BRN59 Metecikmom alerji olur mu endişe etmiştim baştan hep vücuduna baktım oyuzden bişi çıkarmı diye ama olmadı çok şükür. Doktorumuza da söyledik bi sakıncası yok dedi. Armut alerjik bi meyve değilmiş zaten. Ama Yinede tedbirli olmak lazım tabi. Her bebek farklı
Cansumm HappyKids HappyKids tabıkıde sma optıpro mama oğlum 20 aylık halada kullanıyorum doğduğundan berı hıc. Bır rahatsızlıkta yapmadı
Rinna elifkarayel ben kullanıyorum yoğun bir mama ,tadı acı diğerlerine göre.. hipp combiyotik denn geçiş yapmıştım cok da bi etkisini göremedim . Bebegim yesil yaptı kakasını o mama ile
Handeeeee HappyKids Her bebeğin kendine özgü bir damak zevki olduğunu düşünüyorum. Benim kızım Aptamil, hipp, similac sevmedi. Ama sma ve Bebelac goldu baya seviyor. Denemeden bilemeyiz. Biz sma mama kullanıyoruz ve çok memnunuz 🤗
Beybikolarr Smyecem yok maalesef hep 400 gr var 1 de öyleydi 2 de öyle ben 2 ye geçtiğim zaman optiproya geçtim ama kozım içmedi tekrar comfort almak zorunda kaldım oyüzden bundan devam
Smyecem Merve_4141 ben 6 ay hipp kullandım. Biraz yavaş kilo alımı ama ona rağmen yine de kullandım değiştirme sebebim gaz problemimiz arttı son birkaç haftadır. Gaz olmasa yine hipp verirdim
Mommqueen Serap278 anladım canım benim oğlumun kakası gecikrse yeşil oluyor çünkü yoksa koyu sarı genelde