Serap278 Mommqueen Mommqueen bende smilac kullanıyorum kakasını yeşil ve çok kötü kokulu yapıyor sizdeyse oluyor mu
zeyzey77 Elem27 evet kilo alımı iyi çok aşırı kilo ve şişkinlik yapmıyor. Alması gerektiği kadar alıyor . Doktor kilosuna bakınca bu şekilde beslemeye devam et gayet normal diyor
Habibeasel16 Burcublt hip doktorumuz da önerdi ama kızım başka mama içmiyor alsam çöp olacak o yüzden sma optipro 1 e devam ediyorum gaz damlasını değiştirdim
Berasmom HappyKids biz aptamil kullanıyoruz sütüm gelmediği için ve oğlum çok sevdiği için de aptamil ile yola devam edeceğiz 👌🏻
BE2020 Mucizemsin21 anne sütü almayan bebeklerde sma optıpro içiyor diye biliyorum tabiki bir çocuk Dr dan bilgi alman daha doğru olur.
Sitaree HappyKids Ilk olarak Aptamil vermiştim bebegime güzel kilo aldırdı fakat gaz ve kabız yaptı. O yüzden sma 1 kullanıyoruz şu an hiç bir sorun yaşamadım çok güzel kesinlikle tavsiye ederim
ozlemleyla Emelingoo benim bebeğim hipple bir ayda 1300 gram aldı en erken 3 saatte acıkıyor genelde 4. Gece altı saat uyanmadığı oluyor. Bebekten bebeğe değişiklik olabilir. Bu arada büyüme atakları döneminde daha fazla acıkıyorlar takip etmenizi öneririm
Emelingoo ozlemleyla Teşekkür ederim. Doğru diyorsunuz ona dikkat etmeliyim. Bu ara doyuramıyorum. İri doğdu hep mama ver dediler. Daha 58 günlük 150 cc versem içiyor maşallah. Emiyor da bi yandan. O yüzden nasıl yapsam bilemedim.
Parspamir_13 Gullcann valla guzelim calkalasanda düzde versen bebekte gaz varsa her sekilde oluyor:) tez vakitte büyüyüp gaz dersinden kurtulsun melekler;)
Gullcann Parspamir_13 Orasi öyle tabiki. Oğlumun gaz problemi olmadı hiç. Yinede böyle çalkalamamaya yediklerime dikkat ettim hep. Birde köpük köpük duruyor mama çalkalayınca sevmiyorum o şekilde 🌸