Serapo 2minosprenses bende de bi ton tayt var bir türlü rahat edemiyorum . Saçımı yapıyorum makyaj yapıyorum bazen maşa yapıyorum saçıma… bazen de aslaaaa birşey yapmıyorum psikolojim ne isterse 😂😂😂😂
Serapo 2minosprenses yaaaa deme öyle 🤗🤗🤗sen her halinle güzelsin en önemlisi annesin❤❤❤canin nasıl istiyorsa öyle takıl tokadan başka birşey takma 👍👍😂♥️♥️♥️
Srhtzlyh pandemibebegi Bi ara benimde tepem attı lohusayken ama eşim istememişti böyle güzel pişman olursun sonra birdaha düşün dedi. Cidden iyiki kesmemişim 🤭
Senaatalan YigtnAnnesi Yok harnes alacak bana yoksa kanka falan olmam😂😂. Benle kanka olamak herkese nasip olmaz 😂😂
Firdevs167 Senaatalan kız harnes daha ne ki sen harness taktın valla 😂 tmm harnes olsun seni mi kırcam
Zeynep48 Firdevs167 maşallah çocuk var mı sizin 😂 ben bakım olarak su kullanıyorum sadece yüzümü yıkıyorum oh mis 😄
Srhtzlyh pandemibebegi şuan tek sıkıntım dökülmesi. Halıya upuzun yayılıyor süpürgeyede gelmiyor her süpürmede fırçalıyorum halıları. Bağımlısıyız ama zor azcık😅
Firdevs167 pandemibebegi eşim diyor ki yemek yok ruj rimel yiyelim bari diyor yardıma bi ablam geliyor allahtan ev çöp eve döner yoksa 😂😂
Firdevs167 Zeynep48 bence kendinize de biraz zaman ayırın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz emin olun 😍😍😍❤️
pandemibebegi Firdevs167 Eşin inceden laf sokmuş sanki 🤭 adamı ajj bırakma bacıımm kalbine giden yol midesinden seker bak sonra 👆😄