Gazel Merhaba anneler Sezaryan ile doğum yaptım dikiş yerin hala acıyor siz nasıl temizliyorsunuz . Çok tüylendi miğdem kalkıyor resmen
Hilalsuvat Yani kuaföre ağdaya gitmiştim. Zaten sezaryen yerine yapmıyolar. Biraz dikkatli olursanız sorun olmaz diye düşünüyorum. Yoksa acısı baya bi süre geçmiyo zaten.
Sedakcby Gazel yani benim de 7 ay oldu hala hassas. Kuaförde ağdaya gidiyorum dikkatlice alıyor orayı. Çok rahatsız olduysanız kuaföre gidebilirsiniz dikkatlice alıyorlar
aksam_ Oznuryunus Oznuryunus kaç seans gittiğimi hatırlamıyorum uzun bir süre oldu ama dediğim gibi kafam rahat hiç bir yerimde tüt kalmadı hamd olsun
Oznuryunus Gazel öyle olmaması gerekiyor diye biliyorum ben o zamn kimse gitmez seanslara zamanında gitmediginde çıkıyormuş galiba birde gittiğiniz her guvenilir miydi
Eymensmomm Gazel bende doğuma girmeden önce hep ağda yaptırdım sonrasında mecburen jilet bir müdeet aldata geçtim şimdilerde epilasyona gidiyorum olmuyor cocukla uğraşılacak dert değik
Oznuryunus Eymensmomm epilasyona başlayacam bende öbür ay insallah nasıl kaç seans gittiniz etkisi oldu mu